Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!

2018. május 17-21.   (5 nap / 4 éjszaka)
Szállás: falusi turizmus, vendéglátó panziók (2-3 ágyas szobák, fürdőszobával vagy fürdőszoba használattal)
Ellátás: félpanzió (bőséges reggeli és estebéd)
Utazás: kényelmes, légkondicionált autóbusszal
Indulás:
01:00 óraSzombathely, vasútállomás
05:00 óraBudapest, Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló
Program: 1. nap: Szombathely – Budapest – Nagyvárad – Király-hágó – Körösfő – Kalotaszentkirály
Folyamatos utazás a 4-es út, Berettyóújfalu (pihenő a Móló Panzióban), Ártánd/Bors (határ), Nagyvárad (autóbuszos városnézés), Király-hágó (pihenő), Körösfő (jellegzetes fazsindelyes kalotaszegi református templom megtekintése) útvonalon. Szállás elfoglalása Kalotaszentkirályon (1 éj), vacsora.
 
2. nap: Kolozsvár – Marosvásárhely – Oroszhegy
Séta Erdély fővárosában, Kolozsváron, Hunyadi Mátyás szülővárosában, a történelmi belvárosban: Főtér, Szent Mihály-templom, Mátyás király lovasszobra és szülőháza, Bocskai szülőháza. Marosvásárhelyen Teleki Téka meglátogatása és séta a főtéren. Radnót, Szováta, Székelyudvarhely útvonalon érkezünk meg a vendégszeretetéről híres székely faluba, Oroszhegyre (3 éj). Fogadás, majd elszállásolás és vacsora.
 
3. nap: Csíksomlyói búcsú
Nemzeti zarándoklat. Reggeli után (06:30 óra) utazás a Máréfalva, Tolvajos-tető (985 m), Csíkszereda útvonalon. A vasútállomástól felvonulás a Boldogasszony Zarándokvonat utasaival közösen alakított keresztaljjal. Főhajtás a Kegytemplomnál, majd felvonulás a Makovecz tervezte szabadtéri oltárhoz. Részvétel a csíksomlyói fogadalmi búcsún: ünnepi szentmise a hegynyeregben. Délután szabadprogram, majd levonulás, visszautazás Oroszhegyre, vacsora.
 
4. nap: Gyergyószentmiklós – Gyilkos-tó – Békás-szoros
Reggeli után Gyergyószentmiklósra utazunk, ahol kora délelőtt részt veszünk a Boldogasszony zarándokvonat utasaival és a helyiekkel közösen a hagyományos pünkösdvasárnapi szabadtéri szentmisén. Napunk a Székelyföld két kiemelkedő természeti látványosságának megtekintésével folytatjuk. Séta a Gyilkos-tó partján és a Békás-szorosban. Vacsora a vendéglátó házaknál, majd közös mulatság a vendéglátókkal.
 
5. nap: Székelyudvarhely – Farkaslaka – Korond – Budapest – Szombathely
Elköszönés vendéglátóinktól. Városnéző séta Székelyudvarhely központjában. Hazautazás Farkaslaka (Tamási Áron síremléke), Korond (Józsa János és fia fazekasmesterek műhelyének meglátogatása, vásárlási lehetőség a népművészeti vásárban), Balavásár, Ákosfalva, A3 autópálya, Nagyvárad, Berettyóújfalu (gulyás vacsora lehetőség egyénileg), 4-es út, M0, Budapest, Szombathely útvonalon. Várható érkezés késő este/éjjel.
Térkép: Térkép
Részvételi díj: 63 900 Ft/fő, mely tartalmazza az utazás költségét, a 4 éj szállást félpanziós ellátással, valamint a csoportkísérő-idegenvezetést. .
A részvételi díj nem tartalmazza a belépőjegyek és az egyéb járulékos költségek árát (kb. 40 RON/fő), valamint az utasbiztosítást (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás költsége: 2.500 Ft/fő 80 éves korig.
Előfoglalási kedvezménnyel: 62 000 Ft/fő (2018. január 31-ig)
Törzsutas kedvezménnyel: 60 700 Ft/fő (2018. április 16-ig)
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás költsége 2500 Ft/fő.Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!

Nemzeti zarándoklat a csíksomlyói búcsúba

  2018. május 16-21.
ELŐFOGLALÁS január 31-ig
Nemzeti pünkösdi zarándoklat közép-erdélyi körutazással. Tovább...
Köszöntjük névnapjukon
Márió, Sára nevű látogatóinkat!
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Magyar Pálos Rend
Dr. Szőcs Gyula
Keresztszülő-program
Prospektus 2018
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, )

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Értékesítő partnerirodák
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on! Hívjon minket Skype-on! Kövessen minket a YouTube-on!
Ön a 2619337. látogatónk.
Észak-Erdély 2010

Tavalyelőtt Közép-Erdély, tavaly Dél-Erdély. Belejöttünk. Tekintve, hogy útitársaink többsége mindkét programon részt vett, szívesen teljessé tettük volna Erdéllyel kapcsolatos ismereteinket. Ezt a vágyunkat szóvá is tettük. Így jöjjön be az ötösünk! A kívánság beteljesült, a Misszió Tours megszervezte az Észak-Erdély programot is. Így lettünk „tesztcsoport” mi, ötvenketten , az idei túránk alkalmával. Korábbi utazásainkról is csak pozitív előjelekkel nyilatkozhatunk, ugyanúgy, mint az ideiről. A különbség csak az, hogy Dél- és... Tovább...

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -