Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!

2018. szeptember 15. szombat
Ellátás: önellátás
Utazás: autóbusszal
Indulás: 07:00 óra Budapest, Hősök tere (Műcsarnok melletti parkoló)
Lelkivezető: Bíró László püspök
Program: Indulás után reggeli ima, elmélkedés. A komáromi Erzsébet-hídon lépünk át Felvidék földjére.
 
Zarándoklatunk első állomása Alsóbodok. Itt felkeressük Gróf Esterházy János, mártír politikus emlékére épített Szent Kereszt Felmagasztalása kápolnát, ami őrtoronyként magasodik a domb csúcsán. Szimbolikus üzenete van a körülötte lévő kőtengernek: a Gulágra hurcoltaknak állít emléket. A kápolnához az Esterházy-kálvária 14 stációt jelölő oszlopa, szobra vezet. A kápolnaparkba 6 fafaragással díszített kapu vezet, amelyek az Atya, a Fiú, a Szentlélek, a Keresztség, a Szentáldozat és a Szentháromság gondolatiságát szimbolizálják. A kápolna másik oldalához Mária út kapcsolódik kilenc stációval, amely a Sziklakápolnához vezet, ahol a szenci Szűz Mária szobor másolata látható. Egy éve itt helyezték Esterházy János hamvait végső nyugalomra, amivel teljesült a gróf végakarata. Látogatás végül az emlékmúzeumban, ami bemutatja a gróf életét, életművét és áldozathozatalát. Szabadtéri püspöki szentmise.
 
Utazás tovább Nyitrára, Szent László királyunk halálának helyszínére.
 
Városnéző sétát teszünk a történelmi belvárosban, mely keretében látjuk többek között a püspöki székesegyházat és a Vazul-tornyot is. Hazautazás Komáromon keresztül Budapestre. Várható hazaérkezés az esti órákban.
Térkép: Térkép
Részvételi díj: 8 990 Ft/fő, mely tartalmazza mely tartalmazza az autóbuszos utazás költségét, a csoportkísérő-idegenvezetést.
A részvételi díj nem tartalmazza az esetleges belépőjegyek és egyéb járulékos költségek árát. Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás költsége 500 Ft/fő 80 éves korig.
AKCIÓS részvételi díj: 6 990 Ft/fő (2018. január 31-ig)
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás költsége 500 Ft/fő.Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!

Árpád-házi Szent Erzsébet zarándoklat

  2018. november 17.
Szentmise Szent Erzsébet ünnepén a kassai dómban Tovább...

Adventi zarándoklat Pozsonyba és Máriavölgybe

  2018. december 8.
A koronázóváros és a pálosok ősi kegyhelye ünnepi várakozásban Tovább...
Köszöntjük névnapjukon
Fábián, Sebestyén nevű látogatóinkat!
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Magyar Pálos Rend
Vianney Testvérek
Keresztszülő-program
Prospektus 2018
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, )

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Értékesítő partnerirodák
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on! Hívjon minket Skype-on! Kövessen minket a YouTube-on!
Ön a 2621770. látogatónk.
Mariazelli Zarándokvonat 2013

Köszönjük szépen a Budai családnak a fantasztikus szervezést. Pálmai Árpinak a csodálatos éneket. Sokadszorra utazunk a Misszió Tours-al és mindig zökkenőmentes élményekben gazdag az út és lelkileg feltöltődve érkezünk haza. Köszönöm a zarándoktársak segítő szándékát. Köszönöm zarándoktársaimnak a nem könnyű hátizsákom cipelését a keresztúton , amikor a Kata az ötödik állomásnál elaludt és ölbe vittem fel az édes terhet, elvette tőlem a hátizsákot és ő vitte fel. Köszönet érte. A jó Isten áldjon meg mindenkit aki tett valamit a nap... Tovább...

Varga és Wagensommer család

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -