Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!

2017. október 20-23.   (4 nap / 3 éjszaka)
Szállás: Vendégszerető magyar családoknál, egy Beregszász környéki faluban, Mezőváriban
Ellátás: Tájjellegű, bőséges reggeli és estebéd
Utazás: Kényelmes, légkondicionált autóbusszal.
Indulás: 5.00 óra Budapest, Horváth Mihály tér, Szent József-templom elől
Lelkivezető: Michels Antal atya
Program: 1. nap: Útvonal: M0, M3-as autópálya. A beregsurányi határátkelés után, pénzváltás. Utazás Beregszászra. Séta keretében ismerkedés a legnagyobb magyar lélekszámú várossal, látogatás a Beregvidéki Múzeumban. Szentmise után utazás vendéglátóinkhoz Mezőváriba. Vendégfogadás, a szállások elfoglalása, majd vacsora.
2. nap: Reggeli a szálláshelyen. Utazás Munkácsra, ahol a honfoglalók első kárpát-medencei pihenőjüket tartották. A belvárosi séta során láthatjuk a Rákócziak uradalmi házát, a Fejér-házat, Munkácsy Mihály emléktábláját és szobrát, valamint elsétálunk a római katolikus templomhoz is, szentmise. Utána látogatás a Zrínyi Ilona és II. Rákóczi Ferenc által halhatatlanná vált várban. Szolyva emlékparkjában a sztálini lágerek áldozataira emlékezünk. Utunk folytatása: Verecke. Kirándulás a Vereckei-hágóra, (amennyiben ezt az útviszonyok lehetővé teszik autóbusszal), ahol a honfoglalók Árpád vezetésével először léptek az új haza földjére. Napunk befejezéseképpen Kárpátalja legszebb műemlékei közül állunk meg egy következőnél, a beregvári Schönborn-kastélynál. Visszautazás a szálláshelyre, vacsora. Szabadprogram.
3. nap: Reggeli után ismerkedés vendéglátó falunkkal, Mezővárival. Maradandó élmény lesz a 2001-es tiszai árvíz után újjáépített falu, Csetfalva (a műemlék református és az új katolikus templom) meglátogatása. Szentmise. Tiszaújlakon a turulos emlékműnél tartunk rövid megemlékezést. Innen Nagyszőlősre utazunk. Séta a Fekete-hegy lábánál lévő városkában (Perényi-kastély, ferences templom és kolostor). Huszton a híres református templom megtekintése. Visszautazás a szálláshelyre, vacsora. Búcsúest a vendéglátókkal közösen.
4. nap: Reggeli után elköszönés vendéglátóinktól. Szentmise. Elsőként a gerényi rotundát, s annak páratlan 14. századi freskóit csodáljuk meg, majd továbbutazunk Kárpátalja fővárosába. Ungvár: a legenda szerint, a honfoglalás idején Álmos itt adta át a fővezérséget Árpádnak. A belvárosi séta során ellátogatunk a várba és a skanzenbe is. Továbbutazás a határátkelőhelyre. Hazautazás. Várható megérkezés az esti órákban.
Térkép: Térkép
: Fontos! Az utazáshoz mindenkinek érvényes útlevéllel kell rendelkeznie!
Részvételi díj: 34 900 Ft/fő, mely tartalmazza Tartalmazza az utazás költségét, a szállást bőséges félpanziós ellátással, valamint a csoportkísérő-idegenvezetést. Továbbá tartalmazza a járulékos költségeket is, mint pl. a határátkelés és a búcsúest költségét (az italfogyasztást mindenki maga rendezi). .
A részvételi díj nem tartalmazza Külön fizetendőek a belépőjegyek (kb. 2.000 Ft/fő, árfolyamtól függően), az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás költsége 2.000 Ft/fő.
Törzsutas kedvezménnyel: 33 200 Ft/fő (2017. szeptember 20-ig)
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás költsége 2000 Ft/fő.Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Köszöntjük névnapjukon
László nevű látogatóinkat!
Franciaország Erdély
Kárpátalja Délvidék
Felvidék Szentföld
Portugália Lengyelország
Bosznia Ausztria
Szlovénia Olaszország
Vianney Testvérek
Magyar Pálos Rend
Keresztszülő-program
Prospektus 2017
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 2,5 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Értékesítő partnerirodák
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on! Hívjon minket Skype-on! Kövessen minket a YouTube-on!
Ön a 2406143. látogatónk.
Fekete Madonna Zarándokvonat 2012

Köszönöm a lelki erősítést. a gazdag programot adó zarándoklatot! Jó érzés töltött el, amikor Kassa Érseke "Szent László királyunkról" követendő példaképként szólt. Üdvözlettel

Zsolnay Zoltán

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -  sulikirandulasok.hu  -