FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaElérhetőségekKedvezmények Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi ajánlatok
FEKETE MADONNA ZARÁNDOKVONAT - Czestochowa és Krakkó 2022

2022. június 20-24.   (5 nap / 2 éjszaka)
Karnagy: Pálmai Árpád egyházzenész
Lelkivezetők: Dr. Veres András püspök, MKPK elnöke, Tamás József nyugalmazott segédpüspök és Bátor Botond pálos szerzetes
Utazás: különvonat, IC+ kocsik, valamint 2. osztályú termes ülőhelyes és fülkés fekvőhelyes kocsik, ill. étterem- és stúdiókocsi. Folyamatos utazás oda-vissza. Kihangosított vonatrádió és csendes fülkék az „S”- kocsiban.
Útvonal: Budapest, Keleti pu. – Kelenföld – Tatabánya – Komárom – Győr – Mosonmagyaróvár – (Rajka – Zsolna – Petrovice u Karvine – Katowice)* – Czestochowa
Hazafelé: Krakkó – (Petrovice u Karvine – Zsolna – Rajka)* – Mosonmagyaróvár – Győr – Komárom – Tatabánya – Kelenföld – Budapest, Keleti pu.
*nem felszállóhely
Indulás:
Budapest, Keleti pu.
Bp. Kelenföld
Tatabánya
Komárom
Győr
Mosonmagyaróvár
Szállás: Zarándokközpont.
A kategória: 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban,
B kategória: 4-5 ágyas, közös fürdőszobás szobákban.
Ellátás: második nap vacsora a szálláson, harmadik nap reggeli és vacsora a szálláson, negyedik nap reggeli.
Program: 1. nap (06.20., hétfő): Indulás a délutáni órákban Budapest Keleti pu.: zarándokok fogadása, ünnepélyes búcsúztatás. Utazás Felvidéken/Szlovákián és Csehországon keresztül Lengyelországba. Folyamatos lelki programok, közös éneklések, imádságok, gyónási lehetőség. Első este vacsora egyénileg, igény szerint a vonaton.
 
2. nap (06.21., kedd): Reggeli lehetőség egyénileg a vonaton (mozgóbüfé vagy étteremkocsi). Érkezés CZESTOCHOWÁ-ba. Autóbuszokkal felutazunk a Kegyhely melletti Szent II. János Pál Zarándokközpontba, elszállásolás. CZESTOCHOWA belvárosából a SZŰZ MÁRIA SUGÁRÚTON egy nagy keresztaljként felvonulunk Jasna Górára, közben POPIELUSZKO atya és a KATYNI ÉS SZMOLENSZKI ÁLDOZATOK EMLÉKMŰVÉNEK megkoszorúzása. Főpapi szentmise a KEGYKÁPOLNÁBAN, majd a kegykép lezárása. Szabadprogram. Vacsora a szálláson, „Kiáltás”, majd rózsafüzér a Bazilikában. „Apel” a Kegykápolnában, majd csoportos és egyéni virrasztási lehetőség a kegyképnél.
 
3. nap (06.22., szerda): Reggeli a szálláson, közös program a KORDECKI TEREMBEN. Szentmise, majd a BOLDOG ÖZSÉB DÍSZKÚT megkoszorúzása. Szabadprogram. Délután KERESZTÚT a kolostor évszázados falain. Este „Kiáltás”, majd rózsafüzér, „Apel”. A programot GYERTYÁS KÖRMENETTEL zárjuk.
 
4. nap (06.23., csütörtök): Reggeli, majd elköszönés Czestochowá-tól. Utazás Krakkó – Główny főpályaudvarra. KRAKKÓ: a világhírű Mária templomban főpapi szentmise, majd szabadprogram a belvárosban. Többek között jobban megnézhetjük a Mária templomot, és a Posztócsarnokot is láthatjuk majd. Felsétálhatunk a Wawel katedrálisába is. A késő délutáni órákban találkozás a főtéren, majd a Flórián kapun keresztül érkezünk vissza a főpályaudvarra. Felszállás a zarándokvonatra és hazaindulás. Hazautazás közben tovább folytatódnak a programok, élménybeszámolók, közös éneklések a vonaton. Megérkezés Budapestre, a Keleti pályaudvarra jún. 24-én, pénteken!
Térkép: Térkép
A menetrend változtatás jogát a vasúti szolgáltatók fenntartják!
A menetrend és ez által a program is változhat!
Lelki megújulásunkért! Misszió hitünkért!
FONTOS: Az utazásukra vonatkozó jelenleg érvényes előírásokat (melyek indulásig változhatnak) az alábbi oldalak tartalmazzák:
MEGNÉZEM: Utazási tanácsok országonként .
MEGNÉZEM: Tájékoztató a magyar állampolgárok Magyarországra történő hazatérésének rendkívüli szabályairól a COVID-19 járvány miatt .
 
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat MEGNÉZEM. és Facebook oldalunkat MEGNÉZEM!
Részvételi díj: 84 990 Ft/fő, mely tartalmazza ("A" kategória) a 2 éjszakai szállást, 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban, a vonatos utazás költségét, a szállítást, második nap vacsorát a szálláson, harmadik nap reggelit és vacsorát a szálláson, negyedik nap reggelit, csoportkísérést, programokat a teljes út alatt.
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége a vonat budapesti indulási időpontjától a Budapestre érkezés időpontjáig 1 840 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras (EUB Nívó).
IC+ felár: 15 000 Ft/fő
1 ágyas felár: 39 900 Ft/fő
Fekvőkocsi felár, 1., 2. szint: 12 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Fekvőkocsi felár, 3. szint: 8 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Részvételi díj: 69 990 Ft/fő, mely tartalmazza ("B" kategória) a 2 éjszakai szállást, 4-5 ágyas, közös fürdőszobás szobákban, a vonatos utazás költségét, a szállítást, második nap vacsorát, harmadik nap reggelit és vacsorát a szálláson, negyedik nap reggelit, csoportkísérést, programokat a teljes út alatt.
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége a vonat budapesti indulási időpontjától a Budapestre érkezés időpontjáig 1 840 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras (EUB Nívó).
IC+ felár: 15 000 Ft/fő
Fekvőkocsi felár, 1., 2. szint: 12 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Fekvőkocsi felár, 3. szint: 8 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1 840 Ft/fő.Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!

BOLDOGASSZONY ZARÁNDOKVONAT - Csíksomlyó 2022

  2022. június 2-5.
Legsikeresebb Missziós programunk ’22-ben újra elindul a csíksomlyói búcsúba, a Gyimesekbe és Gyergyószentmiklósra. Csatlakozzon Ön is! Tovább...

MISSZIÓ ZARÁNDOKVONAT - Csíksomlyó 2022

  2022. június 3-5.
IDÉN ELŐSZÖR! BÖJTE CSABA testvér lelkivezetésével a különvonat (fekvőhelyes kocsik is lesznek) pénteken délután indul Csíkszeredába, ahová reggel megérkezik. Csíksomlyói búcsú és szabadprogram után este visszaindulnak, és pünkösdvasárnap reggel megérkeznek Budapestre a résztvevők. Tovább...
Utazz itthon!
Belföldi ajánlatok
Köszöntjük névnapjukon
Alexandra, Erik nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Prospektusok
Prospektus 2020
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 1,8 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Utasbiztosítás
  Storno biztosítás
  Biztosítási feltételek
  Utasbiztosítás szórólap
  Utasbiztosítás téli szórólap
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Ön a 4823243. látogatónk.
Isonzó-völgye és Doberdó emlékhelyei 2014

A megrázó élményekkel teli, helyenként fárasztó, de kitűnően sikerült Isonzó-Doberdó utazás magas szintű szervezettségét ezúton is szeretném megköszönni. Nagyon örülök, hogy ezen az utazáson részt vehettem, ahol a Nagy Háború olaszföldi csatáinak színhelyét, hőseink nyughelyét (már ami megmaradt belőle!) megismerhettem.

É.J.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -