FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaElérhetőségekKedvezmények Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi ajánlatok
Szent Bernadett nyomában - Lourdes-i repülős zarándoklat

2020. október 19-23.   (5 nap / 4 éjszaka)   (ELMARAD)
Lelkivezető: Oláh Dénes főesperes
Utazás: Budapest-Frankfurt-Toulouse-Frankfurt-Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, transzfer autóbusszal a reptérről a szállásra és vissza
Indulás: Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a reggeli órákban a Lufthansa légitársaság járatával frankfurti átszállással
Szállás: hotel *** (2-3 ágyas szobák fürdőszobával)
Ellátás: reggeli és fakultatív vacsora
Program: 1. nap (10.19., hétfő): Budapest – Toulouse – Lourdes
Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal átszállással Toulouse-ba. Innen autóbusszal a délutáni órákban érkezünk meg Lourdes-i szálláshelyünkre. Szobák elfoglalása, fakultatív vacsora.

2-3-4. nap (10.20-21-22., kedd, szerda, csütörtök): Lourdes
Reggeli után 3 napot Európa és a világ egyik legnagyobb kegyhelyén, Lourdes-ban töltünk, ahová évente 6 millió zarándok érkezik. Lourdes-ban a 14 éves Soubirous Bernadettnek 1858-ban, 160 évvel ezelőtt 18 alkalommal jelent meg a Szent Szűz. Zarándoklatunkat a jelenések helyszínén, a massabielle-i barlangnál kezdjük, ahol szentmisén veszünk részt. Itt fakad az a gyógyító erejű forrás, melyhez több ezer gyógyulás köthető. Megtekintjük a Rózsafüzér Bazilikát és a barlang fölé épült Szeplőtelen Fogantatás Bazilikát, továbbá a földalatti X. Szent Piusz Bazilikát és a Szent Bernadett templomot. Felkeressük a börtön egykori épületét, ahol a Soubirous család lakott egy ideig, és a Boly malmot, mely Szent Bernadett szülőháza, végül a plébániatemplomot, ahol Bernadett keresztelő medencéje és Peyramale atya sírja található, aki Lourdes plébánosa volt a jelenések idejében. Keresztút bejárása következik. Szabadprogram keretében lehetőség lesz felkeresni a várat, és merülni a forrás vizével megtöltött medencékben. Egyik délután részvétel a betegek körmenetén. Fakultatív vacsora, majd este 21:00 órától rózsafüzér és gyertyás körmenet a szentélynél.
 
5. nap(10.23., péntek): Toulouse – Budapest
Reggeli után utazás Toulouse-ba, a Canal du Midi és a Garonne-folyó találkozásánál fekvő városkába. Jellegzetes, rózsaszínű kőből épült épületei végett a franciák Rózsaszín és Vörös városnak is hívják. Varázslatos főtere a város szíve. Városnéző séta keretében megismerkedünk a főbb nevezetességekkel. Városháza, St.-Étienne katedrális, Saint Sernin bazilika (az egyik legszebb búcsújáró templom a Santiago de Compostela felé vezető úton), Canal du Midi (egy gyönyörű vízi út, része az UNESCO Világörökségeknek, Atlanti-óceánt a Földközi-tengerrel köti össze). Szabadidő. Kora este transzfer a repülőtérre, majd hazautazás menetrend szerinti járattal. Érkezés Budapestre késő éjjel.
Térkép: Térkép
A programváltoztatás jogát a programok sorrendiségét illetően fenntartjuk!
A légitársaság a menetrendváltozás jogát fenntartja!
Részvételi díj: 124 900 Ft/fő vagy 410 EUR/fő, mely tartalmazza az utazás költségét menetrendszerinti repülőjárattal Frankfurton át Toulouse-ba és vissza Budapestre (1 db kézipoggyász: max. 55 x 40 x 23 cm, max. 8 kg, 1 db kistáska: max. 30 x 40 x 10 cm, és 1 db feladott poggyász: három dimenziós mérete max. 158 cm, max. 23 kg), a transzferbusz árát, a szállást 4 éjszakára reggelivel , a csoportkísérő-idegenvezetést a teljes út alatt, a fentiekben felsorolt valamennyi programon való részvételt, lelkivezetést.
A részvételi díj nem tartalmazza a repülőtéri illetéket, melynek összege várhatóan 49 300 Ft/fő vagy 160 EUR/fő; tour guide díját 1 450 Ft/fő vagy 5 EUR/fő; útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a (6 245 Ft/fő vagy 20 EUR/fő); a helyben kötelezően fizetendő belépőjegyek, adományok, szervízdíj költségét (30 EUR/fő); baleset, betegség és poggyász biztosítást EUB 'Air & Cruise TOP’ kategóriában (80 éves korig 3 575 Ft/fő vagy 10 EUR/fő, 80 éves kor felett 8 940 Ft/fő vagy 30 EUR/fő).
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 3 575 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Utazz itthon!
Belföldi ajánlatok
Köszöntjük névnapjukon
Jusztin nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Prospektusok
Prospektus 2020
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 1,8 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Ön a 4354696. látogatónk.
Szent II. János Pál pápa szülőföldjén 2018

Köszönöm a kegyelmekben gazdag lelki feltöltődést és a kikapcsolódást. Isten áldja Önöket mindenért!

B.L.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -