HÁLAADÓ MEDJUGORJEI ZARÁNDOKLAT a Béke Királynőjéhez - autóbusszal

2022. szeptember 12-15.   (4 nap / 3 éjszaka)   (MEGTELT)
Lelkivezető: Székely János püspök, Juhos Ferenc verbita szerzetes
Karnagy: Pálmai Árpád egyházzenész
Vidéki autóbuszos transzferlehetőség Szombathely – Győr irányból: egy irányba 3990 Ft/fő, oda-vissza útra 7990 Ft/fő. Amennyiben igénybe szeretné venni, kérjük a jelentkezésnél válassza ki a felárat és megjegyzésbe írja be, hogy hol szeretne felszállni az autóbuszra!
Utazás: légkondicionált autóbusszal.
Indulás: Szombathely, vasútállomás (4:00 óra) – Győr, Arrabona pihenő (5:00) – Budapest, Hősök tere (Műjégpálya mellett) Indulás 8:00 órakor. Utastalálkozó és bepakolás 7:15 órától. 7:45 órakor közös ima és áldás Székely János püspök vezetésével.
Felszállási lehetőségek: igény esetén Dunaújváros és Szekszárd környékén az M6-os autópálya melletti benzinkutaknál.
Szállás: zarándokpanziók, 2-3-4 ágyas szobák fürdőszobával, illetve fürdőszoba-használattal.
Ellátás: félpanzió
Program: 1. nap (szept. 12., hétfő): A reggeli órákban a zarándokok fogadása. Utazás Szombathely – Győr – Budapest – Eszék – Mostar útvonalon. Felszállási lehetőségek: igény esetén Dunaújváros és Szekszárd környékén az M6-os autópálya melletti benzinkutaknál. Megérkezés Medjugorjéba várhatóan az esti/késő esti órákban, szállás elfoglalása, vacsora.
 
2. nap (szept. 13., kedd): Reggeli a szállásokon. 8:00 órától püspöki szentmise a Szent Jakab-templomban. Cenacolo közösség meglátogatása. Közös rózsafüzér imádság a Jelenések hegyén János püspök vezetésével. Estebéd. Rózsafüzér, majd közös szabadtéri szentmise, szentségimádás és áldás.
 
3. nap (szept. 14., szerda): Reggeli, 8:00 órától püspöki szentmise a Szent Jakab-templomban. Križevac (Nagy kereszt hegye): keresztút János püspök vezetésével. Estebéd a szállásokon, majd rózsafüzér, közös szabadtéri szentmise, szentségimádás és áldás.
 
4. nap (szept. 15., csütörtök): Reggeli, csomagok bepakolása a buszokba. 8:00 órától püspöki szentmise a Szent Jakab-templomban. Indulás Mosztárba, városnéző séta és az Öreg híd (Stari most) megtekintése. Indulás Budapestre, várható hazaérkezés a késő esti órákban.
 
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a programban a Jelenések hegyére és a Krizevácra gyalogosan megyünk fel. Mindkét hegy (különösen az utóbbi) igen meredek és sziklás. Kényelmes ruha és túracipő javasolt! Ezért kérjük Önöket, hogy csak az vállalja, akinek nem megterhelő ez, megfelelő fizikai egészségnek örvend. A szentmise magyar nyelvű fordítását FM kisrádión vagy vételre alkalmas mobiltelefonon lehet majd követni, ezért kérjük, hogy fülhallgatóval használható, telefont vagy kisrádiót hozzanak magukkal.
A programváltoztatás jogát a programok sorrendiségét illetően fenntartjuk!
A belépéshez használt úti okmánynak (magánútlevél, új típusú személyigazolvány) az országból való tervezett kilépéstől számítva 90 napig érvényesnek kell lennie.
FONTOS: Az utazásukra vonatkozó jelenleg érvényes előírásokat (melyek indulásig változhatnak) az alábbi oldalak tartalmazzák:
MEGNÉZEM: Utazási tanácsok országonként .
MEGNÉZEM: Tájékoztató a magyar állampolgárok Magyarországra történő hazatérésének rendkívüli szabályairól a COVID-19 járvány miatt
 
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat MEGNÉZEM. és Facebook oldalunkat MEGNÉZEM!
Részvételi díj: 39 990 Ft/fő, mely tartalmazza tartalmazza a program teljes költségét (autóbusz, csoportkísérés, zarándoklatvezetés, stb.), benne az eredetileg meghirdetett 2 éjszaka szállást félpanziós ellátással. .
A részvételi díj nem tartalmazza A további 1 éjszaka szállás és félpanziós ellátás ára a fekvőhelyes kocsi felár, mely 12.000 Ft/fő beszámításával vagy befizetésével egyenlíthető ki.
Az útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a, 2 000 Ft/fő), a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2 450 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras (EUB Nívó). A jelenlegi díjszabás szerint! A részvételi díjak 380 HUF/EUR árfolyamig érvényesek!
Az ár nem tartalmazza az igénybevett egyéb szolgáltatásokért a helyszínen kötelezően fizetendő összeget 100 EUR/fő.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2 448 Ft/fő.
Ha jelentkezni szeretne, vagy további tájékoztatásra van szüksége, akkor kérjük, hogy
keressen fel bennünket irodánkban személyesen, telefonon vagy honlapunkon!