Krisztus a jövőnk! MKPK hálaadó nemzeti zarándoklata Rómába - repülővel Budapestről

2024. április 22-26.   (5 nap / 4 éjszaka)   (MEGTELT)
Utazás: menetrendszerinti repülővel Budapestről (átszállással), Rómában tömegközlekedési eszközökkel
FONTOS: JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ 2024. ÁPRILIS 5.!
Szállás: zarándokház, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban
Ellátás: reggeli és 3 alkalommal fakultatív vacsora
Program: A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia hálaadó nemzeti zarándoklata Rómába
1. nap (ápr. 22., hétfő): Budapest – München – Róma
Indulás a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, utazás menetrendszerinti repülőjárattal Rómába. Transzfer a szállásra, szállás elfoglalása (4 éj). Megérkezéstől függően, szabadprogram keretében megkezdhetjük ismerkedésünket Rómával.
2. nap (ápr. 23., kedd): Róma
Reggeli után utazás a Santa Maria Maggiore bazilikához, San Pietro in Vincoli (Mózes szobor) megtekintése. Zarándoklatunk újabb fontos helyszíne következik, Laterán és környéke. Lateráni bazilika, szentmise és a Szent lépcső-bazilika. Visszautazás a szálláshelyekre, fakultatív vacsora, majd szabadprogram.
3. nap (ápr. 24., szerda): Róma
Reggeli után utazás a Szent Pál bazilikához, szentmise. Folytatjuk az ókori Róma felfedezését. Forum Romanum, Colosseum megtekintése kívülről. A Piazza Venezia-n megtekintjük a II. Victor-Emmanuel tiszteletére épített emlékművet (az „írógép.”) és a Capitoliumot. Visszautazás a szálláshelyekre, fakultatív vacsora, majd szabadprogram.
4. nap (ápr. 25., csütörtök): Róma
Reggeli után pápai fogadás a Vatikánban, szentmise. A történelmi belváros felfedezése egy kiadós séta keretében: Piazza Navona, Campo de’ Fiori, Pantheon, Trevi-kút, Spanyol-lépcső. Visszautazás a szálláshelyekre, fakultatív vacsora, majd szabadprogram.
5. nap (ápr. 26., péntek): Róma – München – Budapest
Reggeli után szabadprogram keretében visszamehetünk még a belvárosba és délután indulás a transzferbusszal a repülőtérre. Hazautazás.
A piros színnel kiemelt programokra a zarándoklat minden résztvevőjét várjuk!
A programváltozás, illetve a programok sorrendjének változása a zarándoklat kiemelt programjainak ismeretében lehetséges!
Társítás: Egyedül utazó utasaink kérhetnek szállodai szobára vonatkozó társítást, melynek során másik (minden esetben azonos nemű) társítást kérő útitárssal kerülnek egy közös szobába. Amennyiben nem sikerül az út indulásáig a társítás, akkor irodánk az egyágyas felár költségének 50%-át átvállalja, utasunknak pedig a maradék 50%-ot kell megfizetnie.
Kiegészítve az utazási szerződésben foglaltakat útlemondás esetén a foglalás időpontjától 90.000 Ft/fő repülőjegy törlési díjat számítunk fel.
Részvételi díj: 349 900 Ft/fő, mely tartalmazza az utazást menetrendszerinti repülőgéppel, a repülőtéri illetéket, a szállást 4 éjszakára reggelis ellátással, zarándokházban 2-3-4 ágyas szobákban (felár ellenében, korlátozott számban 1 ágyas szoba is igényelhető), idegenforgalmi adót, magyar nyelvű csoportkísérést és magyar nyelvű idegenvezetést a kiemelt római programokon, tour guide készüléket mindenki részére az út alatti idegenvezetésekhez és programokhoz.
A részvételi díj nem tartalmazza a helyben kötelezően fizetendő belépőjegyek, adományok, 72 órás Róma bérlet és a repülőtéri transzfer költségét: kb. 120 EUR/fő.
Továbbá nem tartalmazza: útlemondási biztosítást, ami a részvételi díj 4 %-a és csak utasbiztosítással együtt köthető, az utasbiztosítást (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás (EUB Air & Cruise Top) költsége 5 120 Ft/fő, 70-80 éves kor között a biztosítás felára 100 %, 80 éves kor felett 250 %. (A jelenlegi díjszabás szerint.)
Fakultatív vacsora felárat: 26 000 Ft/fő/3 vacsora
1 ágyas felárat, melynek összege 50 000 Ft/fő/4 éj (korlátozott számban).
Az ár 400 HUF/1 EUR árfolyamig érvényes!.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 5 120 Ft/fő.
Ha jelentkezni szeretne, vagy további tájékoztatásra van szüksége, akkor kérjük, hogy
keressen fel bennünket irodánkban személyesen, telefonon vagy honlapunkon!