Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
Csehország - Prágai kirándulás

2018. március 15-18.   (4 nap / 3 éjszaka)   (MEGTELT)
Szállás: hotel *** Prágában, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban
Ellátás: büféreggeli, fakultatív vacsora
Szolgáltatás: csoportkísérő-idegenvezető
Utazás: kényelmes, légkondicionált autóbusszal
Indulás: 6.00 óra, Budapest, Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló
Program: 1. nap: Budapest – Cesky Krumlov – Tábor – Prága
Utazás az M1 – Bécs útvonalon, Ausztrián át az egyik leghangulatosabb dél-cseh kisvárosba, Cesky Krumlovba. Séta a Moldva kettős kanyarulatában lévő kis ékszerdobozban. Vára a prágai után a második legnagyobb. Szabadidő. Rövid megálló Táborban, a husziták városában. Továbbutazás Prágába. Érkezés a kora esti órákban, szobák elfoglalása, majd fakultatív vacsora.
 
2. nap: Prága
Reggeli után városnéző sétánk során megismerkedünk a méltán „városok anyjának” nevezett száztornyú Prágával. Sétánkat a várban kezdjük, ahol felkeressük a Szent Vitus katedrálist, a Szent-György szobrot, a Szent György bazilikát, az Arany utcácskát. Majd a Kisoldal gyönyörű utcáin leereszkedünk a Károly-hídhoz. Az óvárosban felkeressük a városháza épületét, Tyn templomot. Szabadprogram (fakultatív módon felkereshető a zsidónegyed). Séta folytatása a Vencel-térre a Főpályaudvarig. Visszautazás a szállodába, majd fakultatív vacsora.
 
3. nap: Prága / Krusovice – Karlovy Vary
Reggeli után fakultatív kirándulás Karlovy Varyba (min. 20 főnél). Aki ezt nem veszi igénybe, az egész napot egyénileg eltöltheti Prága belvárosában (az autóbusz adott helyre beviszi és késő délután felveszi). A fakultatív kirándulás első állomása a Krusovicei Sörgyár mellett lévő mintaboltnál lesz: ajándéktárgy, sörvásárlási lehetőséggel, majd utazás a gyógyfürdőiről nevezetes, gyönyörű monarchiabeli kisvárosba, Karlovy Varyba. Városnéző séta, majd szabadprogram. Utazás a szállásra, fakultatív vacsora a szállodában.
 
4. nap: Brno – Budapest
Reggeli után hazafelé indulunk, útközben azonban felkeressük Morvaország székhelyét, Brnót. Az óvárosi séta után szabadprogram, lehetőség részvételre szentmisén. Hazautazás, várható hazaérkezés a késő esti órákban.
Térkép: Térkép
Részvételi díj: 54 900 Ft/fő, mely tartalmazza az utazás költségét, a szállást 3 éjszakára reggelis ellátással és a csoportkísérő – idegenvezetést. .
A részvételi díj nem tartalmazza a belépőjegyek és az egyéb járulékos költségek árát (350-400 CZK/fő), valamint az utasbiztosítást (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2.000 Ft/fő 80 éves korig.
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2000 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!

Kárpátalja kincsei

  2018. április 28 - május 1.
Magyar emlékek útján Tovább...

Barangolás Bánság és Délvidék legszebb tájain

  2018. október 20-23.
Temesvár - Herkulesfürdő - Kazán-, és Vaskapu-szorosok - Székelykeve - Nándorfehérvár - Pétervárad - Újvidék - Szabadka Tovább...
Köszöntjük névnapjukon
Klaudia nevű látogatóinkat!
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Verbita Rend
Prospektus 2018
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 565 kB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on! Hívjon minket Skype-on! Kövessen minket a YouTube-on!
Ön a 2714428. látogatónk.
Fekete Madonna Zarándokvonat 2012

Kedves Misszió Tours, Hálás köszönet a lehetőségért és a kiváló szervezésért, hogy részt vehettem a czestochowai zarándoklaton. Nagyon felemelő, csodálatos élmény volt, lélekben megújulva tértem haza. Nagyon kívánom, hogy népünk megmaradjon hitében, és e csodálatos zarándoklatok által lelkiekben megújulva, gazdagodva tudjunk összetartozásunkért tenni. Remélem sikerül meg Önökkel együtt zarándokolni. A Szűzanya áldása kísérje további munkájukban! Köszönettel

Cs.R.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -