FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaRólunkElérhetőségek Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi szállások
Zarándoklat Lourdes-ba repülővel

2017. július 13-16.   (4 nap / 3 éjszaka)   (MEGTELT)
Lelkivezető: Wolowicz Ádám verbita szerzetes
Utazás: menetrendszerinti repülőjárattal, légkondicionált autóbusszal
Szállás: hotel **/*** (2-3 ágyas fürdőszobás szobákban)
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora a szállodában)
Szolgáltatás: csoportkísérő-idegenvezetés
Program: 1. nap: Találkozás a budapesti Hősök terén, Műcsarnok melletti parkolóban a reggeli órákban. Autóbuszos transzfer a krakkói II. János Pál nemzetközi repülőtérre. Utazás a 17:05 órakor induló menetrend szerinti repülőjárattal a lourdes-i repülőtérre. Érkezés 19:50 órakor, majd autóbuszos transzfer a szállodába. Szobák elfoglalása a Kegyhely közelében található szállodában (3 éj), majd vacsora.
 
2. nap: Reggeli után két napot töltünk Európa és a világ egyik legnagyobb Mária-kegyhelyén, ahová évente több, mint 6 millió zarándok érkezik. Lourdes-ban a 14 éves Soubirous Bernadettnek 1858-ban 18 alkalommal jelent meg a Szent Szűz, akinek útmutatása alapján Bernadett egy forrást fedezett fel. Zarándoklatunkat a jelenések helyszínén, a massabielle-i barlangnál kezdjük, ahol szentmisén veszünk részt. Itt fakad az a gyógyító erejű forrás melyhez több, mint hatezer gyógyulás köthető, ezek közül mintegy hetvenet nyilvánítottak csodás gyógyulásnak. Megtekintjük a Rózsafüzér-bazilikát és a barlang fölé épült Szeplőtelen Fogantatás bazilikát, továbbá a földalatti X. Szent Piusz-bazilikát és a Szent Bernadett-templomot. Délután szabadprogram, majd részvétel a betegek körmenetén. Vacsora a szállodában, majd este 21:00 órától Rózsafüzér és gyertyás körmenet a szentélynél.
 
3. nap: Reggeli után a börtön egykori épületét keressük fel, ahol a Soubirous család lakott egy ideig, majd Bernadett szülőházát, a Boly malmot tekintjük meg. Innen a plébániatemplomhoz sétálunk, ahol Bernadett keresztelő medencéje és Peyramale atya sírja található, aki Lourdes plébánosa volt a jelenések idejében. Ezt követően a keresztút bejárásával folytatódik programunk, mely egy a magyarok által Lourdes-nak ajándékozott stációt is tartalmaz. Délután szabadprogram, mely során lehetőség lesz felkeresni a várat, és merülni a forrás vizével megtöltött medencékben. Vacsora a szállodában, majd este 21:00 órától Rózsafüzér és gyertyás körmenet a szentélynél.
 
4. nap: Reggeli után autóbuszos transzfer a lourdes-i repülőtérre. Utazás Krakkóba a 10:50-kor induló menetrend szerinti járattal. Érkezés 13:35 órakor, majd autóbuszos transzfer Budapestre. Várható hazaérkezés a kora esti órákban.
Részvételi díj: 139 900 Ft/fő, mely tartalmazza az utazás költségét menetrendszerinti repülőjárattal Lourdesba és vissza Krakkóba (1 kézipoggyásszal és 1 db 15 kg-os poggyásszal), az autóbuszos transzferek árát, a szállást 3 éjszakára félpanziós ellátással (reggeli és vacsora) és a csoportkísérő-idegenvezetést a teljes út alatt.
A részvételi díj nem tartalmazza a repülőtéri illeték (40.000 Ft/fő), a zarándok- és idegenforgalmi adó és a belépőjegyek árát (összesen kb. 15 Euró/fő).
Akciós részvételi díj: 119 900 Ft/fő
Egyágyas felár: 21 000 Ft/fő
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2 000 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Belföldi szállások
Köszöntjük névnapjukon
Zita nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Utas- és stornó biztosítások
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Zarándoklat Pálosszentkútra és Szegedre 2017

Tisztelt Utazási Iroda Munkatársai! Meghatódva írom ezeket a sorokat. Köszönetemet szeretném kifejezni a vasárnapi Pálosszentkúti út lebonyolításáért. Nekem igen meghatározó út volt, hiszen az utazásszervező kollegák tudják, hogy kb. 3 útra is próbáltam eljutni, de sajnos csak ez sikerült. Pálos atyáknak külön köszönet azért a lelki megújulásáért amit elértek. Fontos volt számomra -mint Pálos Baráti kör tagja - eljussak Pálosszentkútra. Könnyekig meghatott az a fogadás, a zászlós bekisérés a kegyhelyre!!! Én ilyet eddig csak... Tovább...

L.S.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -