FEKETE MADONNA ZARÁNDOKLAT - Czestochowa és Krakkó 2022

2022. június 20-23.   (4 nap / 3 éjszaka)   (MEGTELT)
Karnagy: Pálmai Árpád egyházzenész
Lelkivezetők: Tamás József nyugalmazott segédpüspök és Bátor Botond pálos szerzetes
Utazás: autóbusszal
Útvonal: Budapest – Parassapuszta – Donovaly – Chyzne – Krakkó – Czestochowa
Indulás: június 20. Budapest, Keleti-pu., Verseny u. 08:00 óra (felszállás 7:30 órától)
Szállás: Zarándokközpont.
A kategória: 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban,
B kategória: 4-5 ágyas, közös fürdőszobás szobákban.
Ellátás: második, harmadik nap reggeli és vacsora a szálláson, negyedik nap reggeli.
Program: 1. nap (06.20., hétfő): Várható megérkezés az esti órákban. Első este vacsora egyénileg. Elszállásolás és szabadprogram.
 
2. nap (06.21., kedd): Reggeli a szálláson. Szentmise az Isteni Irgalmasság Bazilika Magyar Kápolnájában. Utána szabadprogram keretében egy kellemes sétát tehetünk Krakkó belvárosában. Továbbutazás a világhírű kegyhelyre. Érkezés CZESTOCHOWÁ-ba, a Kegyhely melletti Szent II. János Pál Zarándokközpontba, elszállásolás, majd vacsora. Közösen részt veszünk az esti rózsafüzér imádságon, majd a lengyelek „Apel” imádságán a Kegykápolnában.
 
3. nap (06.22., szerda): Reggeli a szálláson. Az egész napot Czestochowa, Jasna Góra pálos kolostorban és kegyhelyen töltjük. Közös program a Szent II. János Pál kápolnában, gyónási lehetőség. A KATYNI ÉS SZMOLENSZKI ÁLDOZATOK EMLÉKMŰVÉNEK megkoszorúzása. Főpapi szentmise a KEGYKÁPOLNÁBAN. Ebéd egyénileg. Délután KERESZTÚT, majd a BOLDOG ÖZSÉB DÍSZKÚT megkoszorúzása. Vacsora a szálláson. Közösen részt veszünk az esti rózsafüzér imádságon, majd a lengyelek „Apel” imádságán a Kegykápolnában.
 
4. nap (06.23., csütörtök): Szentmise a kegyhelyen. Reggeli, majd elköszönés Czestochowá-tól. Hazautazás. Útvonal: Czestochowa – Katowice – Brno – Pozsony – Budapest. Várható megérkezés a késő esti órákban.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Lelki megújulásunkért! Misszió hitünkért!
FONTOS: Az utazásukra vonatkozó jelenleg érvényes előírásokat (melyek indulásig változhatnak) az alábbi oldalak tartalmazzák:
MEGNÉZEM: Utazási tanácsok országonként .
MEGNÉZEM: Tájékoztató a magyar állampolgárok Magyarországra történő hazatérésének rendkívüli szabályairól a COVID-19 járvány miatt .
 
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat MEGNÉZEM. és Facebook oldalunkat MEGNÉZEM!
Részvételi díj: 84 990 Ft/fő, mely tartalmazza ("A" kategória) a 3 éjszakai szállást, 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban, autóbuszos utazás költségét, második, harmadik nap reggelit és vacsorát a szálláson, negyedik nap reggelit, helyi idegenvezetést, csoportkísérést, programokat a teljes út alatt.
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége a vonat budapesti indulási időpontjától a Budapestre érkezés időpontjáig 1 840 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras (EUB Nívó).
Részvételi díj: 69 990 Ft/fő, mely tartalmazza ("B" kategória) a 3 éjszakai szállást, 4-5 ágyas, közös fürdőszobás szobákban, autóbuszos utazás költségét, második, harmadik nap reggelit és vacsorát a szálláson, negyedik nap reggelit, helyi idegenvezetést csoportkísérést, programokat a teljes út alatt.
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége a vonat budapesti indulási időpontjától a Budapestre érkezés időpontjáig 1 840 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras (EUB Nívó).
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1 840 Ft/fő.
Ha jelentkezni szeretne, vagy további tájékoztatásra van szüksége, akkor kérjük, hogy
keressen fel bennünket irodánkban személyesen, telefonon vagy honlapunkon!