Fekete Madonna Zarándoklat

2023. június 27-30.   (4 nap / 3 éjszaka)   (MEGTELT)
Karnagy: Pálmai Árpád egyházzenész
Lelkivezetők: Veres András püspök, MKPK elnöke, Tamás József ny. segédpüspök, Darvas Kozma József esperes-plébános, Bátor Botond pálos szerzetes, Balla Imre plébános
Utazás: autóbusszal
Indulás:
Szombathely
Győr
Tatabánya
Budapest, Hősök tere
Vác
Szállás: zarándokház (2-3 ágyas fürdőszobás szobák); Czestochowa zarándokközpont.
A kategória: 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban,
B kategória: 3-4 ágyas, mosdókagylós, közös fürdőszobás szobákban.
Ellátás: 1. nap vacsora, 2. és 3. nap reggeli és vacsora, 4. nap reggeli
Program: 1. nap (06.27., kedd): Indulás Krakkóba. Várható megérkezés a délutáni órákban, szentmise. Továbbutazás a világhírű kegyhelyre. Érkezés CZESTOCHOWÁ-ba, a Kegyhely melletti Szent II. János Pál Zarándokközpontba, elszállásolás, vacsora.
 
2. nap (06.28., szerda): CZESTOCHOWA
Az egész napot Czestochowa, Jasna Góra pálos kolostorban és kegyhelyen töltjük. Ünnepélyes képfelnyitás a kegykápolnában. Szentségimádás a Szent II. János Pál kápolnában, majd szentmise a békéért. Reggeli a szálláshelyen. Közös program a Kordecki teremben. Szentmise a bazilikában, majd a BOLDOG ÖZSÉB DÍSZKÚT megkoszorúzása. Keresztút a kolostor évszázados falain, irgalmasság keresztút. Vezetik a velünk zarándokló atyák felváltva. Szabadprogram, melynek keretében lehetőség lesz kegytárgyakat vásárolni, ebédelni, illetve egyénileg ismerkedni a pálos kegyhellyel. Közös vacsora a Zarándokház éttermében. Emlékmű koszorúzása a Kegykápolna bejáratánál. Közösen részt veszünk az esti rózsafüzér imádságon, majd a lengyelek „Apel” imádságán lengyel és magyar nyelven a Kegykápolnában, az imát vezeti Veres András püspök.
 
3. nap (06.29., csütörtök): CZESTOCHOWA
Ünnepélyes képfelnyitás a kegykápolnában. Reggeli a szálláshelyen. Közös program a Kordecki teremben. Ünnepélyes bevonulás a kegykápolnába, majd püspöki szentmise. Kegykép ünnepélyes lezárása. Szabadprogram. Vacsora a Zarándokház éttermében. Közösen részt veszünk az esti rózsafüzér imádságon, majd a lengyelek „Apel” imádságán a Kegykápolnában, lengyel és magyar nyelven.
 
4. nap (06.30., péntek): CZESTOCHOWA
Szentmise a bazilikában. Reggeli, majd elköszönés Czestochowá-tól. Hazautazás, várható megérkezés az esti órákban.
 
A programváltoztatás jogát a programok sorrendiségét illetően fenntartjuk!
FONTOS: Az utazásukra vonatkozó jelenleg érvényes előírásokat (melyek indulásig változhatnak) az alábbi oldalak tartalmazzák:
MEGNÉZEM: Utazási tanácsok országonként .
MEGNÉZEM: Tájékoztató a magyar állampolgárok Magyarországra történő hazatérésének rendkívüli szabályairól a COVID-19 járvány miatt .
 
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat MEGNÉZEM. és Facebook oldalunkat MEGNÉZEM!
Részvételi díj: 94 900 Ft/fő, mely tartalmazza ("A" kategória) a 3 éjszakai szállást, 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban, autóbuszos utazás költségét, 1. nap vacsorát, 2. és 3. nap reggelit és vacsorát, 4. nap reggelit, helyi idegenvezetést, csoportkísérést, programokat a teljes út alatt.
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás 2 840 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras (EUB Top, a jelenlegi díjszabás szerint!).
 
A részvételi díjak 410 HUF/EUR árfolyamig érvényesek.
Részvételi díj: 79 900 Ft/fő, mely tartalmazza ("B" kategória) a 3 éjszakai szállást, 3-4 ágyas, mosdókagylós, közös fürdőszobás szobákban, autóbuszos utazás költségét, 1. nap vacsorát, 2. és 3. nap reggelit és vacsorát, 4. nap reggelit, helyi idegenvezetést csoportkísérést, programokat a teljes út alatt.
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a),Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás 2 840 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras (EUB Top, a jelenlegi díjszabás szerint!)
 
A részvételi díjak 410 HUF/EUR árfolyamig érvényesek!.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2 840 Ft/fő.
Ha jelentkezni szeretne, vagy további tájékoztatásra van szüksége, akkor kérjük, hogy
keressen fel bennünket irodánkban személyesen, telefonon vagy honlapunkon!