FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaRólunkElérhetőségek Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi szállások
Hotel Eger & Park-Wellness Hotel Egerben ****
Helyszín: Eger
Jellenzői: A Hotel Eger★★★★ épületszárny a szálloda bázisának is hívható.
Az épület szárny 2013-as évben egy teljes megújuláson esett át, ezzel is elősegítve, hogy már ezen részünkben is a 4★★★★-os minőségben biztosíthassunk kényelmet Vendégeink számára.
A 177 szoba komplex belsőépítészeti átalakítása során teljesen új bútorzattal rendeztük be szobáinkat valamint a szobák fürdőszobái és erkélyei is új burkolattal idomulnak a modern és lendületes stílushoz.
A pezsgő, modern színvilág és a kényelmes, funkcionális berendezés minden vendégkör számára tökéletes megoldást kínál.
A műemlék jellegű épület már közel száz éve szolgálja Eger idegenforgalmát.
 
A Park Hotel★★★★ épület együttes a Hotel Eger★★★★ épületszárnyán keresztül, egy belső és zárt folyosón keresztül közelíthető meg.
Szolgáltatások: A Hotel Eger★★★★ épületszárnyban került kialakításra a Vendégek fogadására kialakított Recepció valamint a felüdülést szolgáló Gyógyászati részleg és a Wellness fürdő. Objektumunk részét képezi még a szállodai földszinten található internet- és gyermeksarok valamint Piano Drink bárunk, ahol tematikus estéken kellemes bárzenével várjuk kedves Vendégeinket.
Ezen épületünk I. emeletén szívesen fogadjuk házi kedvencét is, felár ellenében!
 
A Park Hotel★★★★ komplexumban került kialakításra a Éttermünk, Téli kertünk valamint a nyári időszakban igénybe vehető Gesztenyés teraszunk is.
A nyári időszakban a teraszról kényelmesen megközelíthető gyermek játszó terünk vagy akár a város legszebb parkja, az Érsekkert is.
Azon látogatóink részére, akik szívesen hódolnak a cigaretta vagy szivar szenvedélyeinek, ezen objektumban bátran hátra dőlhetnek, hiszen a Szivarszalon kényelmes bőrkanapéi állnak szolgálatukra.
Szobák: A Hotel Eger★★★★ : A szobák nagy részéhez utca fronti vagy Érsekkerti kilátással rendelkező erkély is dukál. Az innovatív felújítás során fontos szempontként gondoltunk a családdal érkező Vendégeinkre és immáron több családi szobával, apartman szobával valamint egymásba nyitható szobákkal biztosítunk tágas tereket a pihenéshez.
A szobák felszereltségében megtalálható: légkondicionálás, WIFI csatlakozási lehetőség, minibár, televízió, telefon, fürdőszobában hajszárító. Valamennyi szobában két ágy található, az ágyak igény szerint össze vagy széthúzhatóak. Az ágyaink mérete egységesen 90cm x 200 cm.
A polgári hangulatában berendezett épületében lakosztályok, classic, delux szobák és superior kategóriás szobák várják a pihenni vágyókat!
 
A Park Hotel★★★★ komplexumban találkozhat Ön a barokk stílusban kialakított szobáinkkal, lakosztályainkkal.
Ellátás: Svédasztalos reggeli, csomagtól függően svédasztalos vacsora.
Belföldi szállások
Hotel Karos Spa 4* Superior
Köszöntjük névnapjukon
Anett, Antal nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Utas- és stornó biztosítások
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Útra keltünk ...

A Művelődési kör eddigi legnagyobb kirándulását tette meg, ezúttal Erdély szépségeit fedeztük fel. 2009.07.21-én 29 fővel indultunk Erdőkürtről, Berettyóújfaluban csatlakoztak hozzánk békésszentandrási és békéscsabai utastársaink. Innen folytattuk utunkat, estére érkezvén Tibódba a szállásadóinkhoz. Itt úgy fogadtak minket, mint régi kedves ismerősöket. Úgy gondolom minden résztvevő nevében mondhatom, hogy felejthetetlen napokat töltöttünk itt, gyönyörű tájakon, nagyon kedves emberek között. Köszönet ezért a Művelődési körnek a... Tovább...

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -