FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaRólunkElérhetőségek Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi szállások
Mátraverebély-Szentkút Zarándokszállás
Helyszín: Mátraverebély-Szentkút
Jellenzői: Pihenésre, kikapcsolódásra vágyik egy csodás környezetben? Kikapcsolódásra a hely adott, mi adunk egy jó tippet a pihenésre is.
 
Folyamatosan fertőtlenített szobáinkban biztonságban elbújhatnak a városi tömeg elől! A megfelelő járványügyi óvintézkedések betartásával biztosított a kikapcsolódás!
Kétféle száláslehetőség:
Zarándokház: 27 darab hotel kategóriájú, saját fürdővel rendelkező, otthonos szoba várja vendégeinket.
Zarándokszállás: Ezt a típusú szálláshelyünket elsősorban a csoportok részére ajánljuk. A 8 darab 6 ágyas és 3 darab 14 ágyas szoba összesen 90 ember elszállásolására alkalmas.
Szolgáltatások: Zarándokház: az egész épület akadálymentesített, a szobák lifttel megközelíthetők. A Zarándokház területén biztosított az ingyenes wifi.
Zarándokszállás: az épületben a fürdőszobák blokkonként állnak a vendégeink rendelkezésére. Mindegyik blokkhoz saját konyharész is tartozik, ahol a hozzánk érkezők főzni is tudnak.
Szobák: Zarándokház:
Egyágyas
Az első emeleten többek között 4 egyágyas, saját fürdővel rendelkező szoba található. Ezek mindegyike a liturgikus térre néz, fantasztikus látványt nyújtva vendégeinknek.
Különágyas
A második emeleten lévő 16 szobánk közül 8 a liturgikus térre néz, a másik fele pedig kis erkéllyel rendelkezik, ahonnan a kegyhely parkolójára, illetve a közeli hegyekre van kilátás. Mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik.
Franciaágyas
Az első emeleten 7 franciágyas, külön fürdővel rendelkező szoba is található, amelyekből csodás a kilátás a környező hegyekre.
 
Zarándokszállás:
Hatágyas: 2 blokkban találhatók a 6 ágyas szobák, amelyek kertkapcsolatosak. Blokkonként 4-4 szobával rendelkezünk. Mindegyik – egymástól jól elszeparálható – blokkhoz saját fürdő, és konyharész, valamint társalgó is tartozik. Az épület körül bográcsozásra, sportolásra alkalmas terület is található.
Tizennégy ágyas: a Zarándokszállás épületének utolsó blokkjában 3 darab 14 ágyas szobát alakítottak ki, amelyek szintén kertkapcsolatosak. Ehhez a jól elszeparálható blokkhoz is saját fürdő, és konyharész, továbbá társalgó tartozik.
Ellátás: A festői szépségű Szentkúton található Zarándokházban megújult ételekkel és frissítő italokkal várja vendégeit a Szent Jakab étterem. A hét minden napján nyitva tartó vendéglőben mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő ételeket, legyen az egy könnyű ebéd vagy vacsora. Éttermünkben válogathat a tradicionális magyar eleségek, a vad specialitások és a vegetáriánus finomságok közül. Családi összejövetelek, céges rendezvények kiváló helyszíne, amelyek teljeskörű lebonyolítását vállaljuk.
Belföldi szállások
Hotel Karos Spa 4* Superior
Köszöntjük névnapjukon
Anett, Antal nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Utas- és stornó biztosítások
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Međugorjei zarándoklat a Béke Királynőjéhez

Tisztelt Szervezők! Szeretnék köszönetet mondani munkájukért, hogy szeptember 2-6. között igazi lelki feltöltődésben lehetett részünk. Segítse Isten további munkájukat, legyenek áldottak a Segítők, hiszen olyan élményt nyújtottak, amit csak ott lehetett megtapasztalni. Köszönjük a lehetőséget. Isten áldását kívánjuk munkájukra!

M.M. és V.T.I.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -