FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaElérhetőségekKedvezmények Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi ajánlatok
Fényes hét az örök városban - Zarándokút Rómába

2020. október 19-24.   (6 nap / 5 éjszaka)   (ELMARAD)
Zarándoklatvezető: Kuzmányi István diakónus
Utazás: menetrend szerinti repülőjárattal, Rómában tömegközlekedési eszközökkel
Szállás: 3* szálloda, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban
Ellátás: reggeli, fakultatív vacsora
Program: 1. nap (10.19., hétfő): Budapest – Róma
Késődélután elutazás a menetrend szerinti járattal, érkezés Rómába este. Reptéri transzfer a szállásra, szobák elfoglalása, fakultatív vacsora.
 
2. nap (10.20., kedd): Róma
Korán reggelizünk, majd a Vatikánba látogatunk, megismerkedünk a világ második legnagyobb keresztény templomával, a Szent Péter bazilikával. Szentmisét ünneplünk a bazilika altemplomában található Magyarok Nagyasszonya-kápolnában. Szabadidő (benne toronymászás, és ebéd lehetőség), majd ismét a történelmi belváros felé vesszük utunkat: Via Giulia, Piazza Farnese, Campo de’ Fiori, Piazza Navona, Pantheon, Il Gesù. Visszautazás a szállásra, fakultatív vacsora.
 
3. nap (10.21., szerda): Róma
Délelőtt a Szent Péter-téren részt veszünk az általános kihallgatáson, ahol Ferenc pápával találkozhatunk. Szabadidő (ebédelési lehetőség a környéken), majd folytatjuk városnézésünket: tömegközlekedéssel utazunk a Gianicolo domb csúcsán található kilátóhoz, majd a Trastevere negyedben sétálunk: Santa Maria in Trastevere-bazilika. A napot a történelmi belváros felfedezésével zárjuk: felkeressük a Capitoliumot és a Piazza Venezia-t. Ezt követően az antik Róma fő köztere lesz a célpontunk, a Forum Romanum, mely a kereskedelmi és politikai elit találkozóhelye volt. Sétánkat a Szent Kozma és Damján-bazilika felfedezésével, illetve a Colosseum megcsodálásával fejezzük be. Visszautazás a szállásra, fakultatív vacsora.
 
4.nnap (10.22., csütörtök): Róma
A mai délelőttöt a római Betlehem és a lateráni épületegyüttes megtekintésével töltjük. Először a Santa Maria Maggiore bazilikába látogatunk. Ima a Szent Szűz Salus Populi Romani kegyképe előtt. Ezt követően felfedezzük a Lateráni bazilikát, illetve a Szent lépcső-bazilikát. Szabadidő (ebéd lehetőség), ezt követően séta az Aventinuson: Szent Szabina-bazilika, Narancsliget, Circus Maximus, végül hazugságpróba az Igazság szájánál. Visszautazás a szállásra, fakultatív vacsora.
 
5. nap (10.23., péntek): Róma
Reggeli után az ókori Róma falain kívül található Via Appia Antica mentén található katakombákhoz utazunk: Szent Sebestyén bazilika, látogatás az ún. Pápák-, ismertebb nevén Szent Kallixtusz-katakombában, Dominus Quo vadis templom. Utazás a Falakon kívüli Szent Pál bazilikához. Ezt követően séta a belvárosban: melynek során felkeressük a Barberini teret, a 138 lépcsőfokot magában foglaló Spanyol-lépcsőt, a város híres barokk szökőkútját, a Trevi-kutat. Visszautazás a szállásra, fakultatív vacsora.
 
6. nap (10.24., szombat): Róma – Budapest
Reggeli után séta Róma belvárosában, melynek során felkeressük a Piazza del Popolo-t, belesünk a Santa Maria del Popolo-ba (benne Caravaggio-csodái), séta a Pinco dombon. Folytatva a Caravaggio-túránkat a San Luigi dei Francesi, a Szent Ágoston-templomokba látogatunk. Majd szabadprogram, fakultatív ebédlehetőség egy autentikus olasz trattoriában. Koraeste a szálláson a csomagok felvétele. Buszos transzfer a reptérre. Hazaindulás este a menetrend szerinti géppel, érkezés Budapestre a késő esti órákban.
Térkép: Térkép
A programváltoztatás jogát a programok sorrendiségét illetően fenntartjuk!
A légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja!
Részvételi díj: 169 900 Ft/fő, mely tartalmazza utazást menetrend szerinti járattal Budapest – Róma – Budapest útvonalon (felvihető kézipoggyász: 55 × 35 × 25 cm, max 8 kg, fedélzeti poggyász: 55 × 40 × 23 cm, max 10 kg,felvihető kézitáska: 35 x 45 x 20 cm, feladott poggyász: 149 × 119 × 171 cm, max 20 kg), transzfert szállásra és vissza a repülőtérre, magyar idegenvezetőt a teljes út során, 5 éjszaka szállást, 5 alkalommal reggelit, a fentiekben felsorolt valamennyi programon való részvételt.
A részvételi díj nem tartalmazza repülőtéri illetéket: 34 900 Ft/fő, 5 x vacsorát, ital nélkül: 34 900 Ft/fő, a helyszínen kötelezően fizetendő szervízdíj, adomány, belépők és helyi tömegközlekedési bérlet árát: 100 EUR/fő, egyágyas felárat: 79 000 Ft/fő, útlemondási biztosítást: 8 495 Ft/fő, névmódosítás díjat: 3 500 Ft/fő, utasbiztosítást (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás: EUB Air and Cruise Top 4 290 Ft/fő.
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 4 290 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Jelenleg nincs ilyen utazási ajánlatunk.
Utazz itthon!
Belföldi ajánlatok
Hotel Karos Spa 4* Superior
Köszöntjük névnapjukon
Oszkár nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Prospektusok
Prospektus 2020
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 1,8 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Ön a 4412331. látogatónk.
Medjugorjei zarándoklat 2018

Kedves Iroda Dolgozók Szervezők! Kérem tolmácsolják, hálás köszönetemet a lelkivezetőnek, idegenvezetőnek, tolmácsnak, akik a zarándoklaton segítették az elmélyülést, lelki megújulást. Emlékezetes marad ahogy a közösség a születésnapomat, énekkel, tortával, pezsgővel köszöntötte. Áldásos nyarat kívánok, őszinte szeretettel, M. J.né.

M.J.né

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -