FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaElérhetőségek Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi szállások
Hargitafürdői pálos kolostor szentelése

2023. augusztus 18-22.   (5 nap / 4 éjszaka)   (VÁRÓLISTA)
Lelkivezető: Csóka János pálos szerzetes
Utazás: autóbusszal
Indulás: a kora reggeli órákban Budapestről, a Sziklatemplom közeléből, a Műszaki Egyetem előtti parkolóból.
Szállás: panzióban vagy zarándokházban, 2, 3, 4, 5 ágyas fürdőszobás vagy közös fürdőszobás szobákban
Program: 1. nap (augusztus 18., péntek): Budapest – Segesvár – Hargitafürdő
A kora reggeli órákban zarándoklat indító szentmise a Magyarok Nagyasszonya Sziklatemplomban Budapesten. Utazás a szükséges pihenőkkel Segesvárra. Városnéző séta keretében megismerkedünk a történelmi felsővárossal, annak templomaival és nevezetességeivel. Továbbutazás Hargitafürdőre. Megérkezés Székelyudvarhely érintésével, várhatóan az esti/késő esti órákban, szállás elfoglalása, vacsora.
 
2. nap (augusztus 19., szombat): Hargitafürdő – Csíksomlyó – Csíkszereda – Hargitafürdő
Reggeli után indulás Csíksomlyóra, szentmise a Kegytemplomban. Rövid szabadidő keretében sétálhatunk egyet a kegyhely környékén. Csíkszeredában a Makovecz Imre által tervezett Milleniumi templom megtekintése után visszautazás Hargitafürdőre. Részvétel a hargitafürdői Borvíznapon, vagy kirándulás a Kossuth-sziklához. Külön belépőjegy fizetése ellenében lehetőség van délután Homoródfürdőn a Lobogó fürdő felkeresésére. Visszautazás a szálláshelyre, vacsora.
 
3. nap (augusztus 20., vasárnap): Hargitafürdő
Reggeli után részt veszünk a kolostorszentelésen Hargitafürdőn, ekkor lesz Szent István napi ünnepség és koszorúzás, szentségimádás. Szabadprogram keretében fedezhetjük fel a környéket, vacsora a szálláson.
 
4. nap (augusztus 21., hétfő): Hargitafürdő – Gyergyószentmiklós – Békás-szoros – Gyilkos-tó – Székelyudvarhely – Szejkefürdő – Hargitafürdő
Reggeli után utazás Gyergyószentmiklósra, rövid séta a város főterén. Majd autóbuszos kirándulás keretén belül felkeressük a Békás-szorost és a Gyilkos-tavat. Utazás Székelyudvarhelyre, a főtér, a népművészeti bolt és szoborpark felkeresése. Szejkefürdőn Orbán Balázs sírja és a Mini Erdély Park megtekintése. Visszautazás a szállásra, búcsúest.
 
5. nap (augusztus 22., kedd): Hargitafürdő – Korond – Budapest. Reggeli után hazaindulás. Korond, vásárlási lehetőség a híres korondi kerámiákból. A Parajdi-sóbánya megtekintése (amennyiben nyitva lesz) után hazautazás, várható hazaérkezés a késő esti/éjszakai órákban.
A programváltoztatás jogát a programok sorrendiségét illetően fenntartjuk!
FONTOS: Az utazásukra vonatkozó jelenleg érvényes előírásokat (melyek indulásig változhatnak) az alábbi oldalak tartalmazzák:
MEGNÉZEM: Utazási tanácsok országonként .
MEGNÉZEM: Tájékoztató a magyar állampolgárok Magyarországra történő hazatérésének rendkívüli szabályairól a COVID-19 járvány miatt
 
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat MEGNÉZEM. és Facebook oldalunkat MEGNÉZEM!
Részvételi díj: 79 900 Ft/fő, mely tartalmazza az autóbuszos utazás költségét, szállást 4 éjszakára, félpanziós ellátást, lelkivezetést, csoportkísérő-idegenvezetést. (az ár minimum 40 utas esetén érvényes).
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást, ami a részvételi díj 5 %-a, a helyben kötelezően fizetendő belépőjegyek, adományok, költségét: kb. 20 EUR/fő (később pontosítjuk), az utasbiztosítást (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás (EUB Top) költsége 3 550 Ft/fő 80 éves korig, a jelenlegi díjszabás szerint.
A részvételi díjak 400 HUF/EUR árfolyamig érvényesek!.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 3 550 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Jelenleg nincs ilyen utazási ajánlatunk.
Belföldi szállások
Köszöntjük névnapjukon
Helga nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Utas- és stornó biztosítások
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
ZARÁNDOKVONAT A PÁPA SZENTMISÉRE, CSÍKSOMLYÓ 2019

Köszönetemet szeretném kifejezni, hogy Veletek tarthattam a pápalátogatás egyszeri, különleges és lélekemelő ünnepére Csíksomlyóra. Ti már azóta túl vagytok az éves búcsújáráson is, nekem viszont még ez az első utazás emléke él a szívemben. Először vehettem részt a Misszió Tours szervezésében és a Te támogatásoddal ilyen nagyszabású zarándoklaton és nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket. A misszió, amelyet végeztek, olyan sok munkával jár, hogy azt egy egyszerű résztvevő nem igazán tudja felbecsülni. Nagy szeretettel gratulálok... Tovább...

PG

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -