FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaRólunkElérhetőségek Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi szállások
Krisztus a jövőnk! MKPK hálaadó nemzeti zarándoklata Rómába - repülővel Bécsből

2024. április 22-26.   (5 nap / 4 éjszaka)   (MEGTELT)
Lelkivezető: Veres András győri megyéspüspök, az MKPK elnöke
Utazás: menetrendszerinti repülővel Bécsből (közvetlen járattal), Rómában tömegközlekedési eszközökkel
FONTOS: JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ 2024. ÁPRILIS 5.!
Szállás: zarándokházak, 2-3-4 ágyas fürdőszobás szobákban
Ellátás: reggeli és 3 alkalommal fakultatív vacsora
Program: A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia hálaadó nemzeti zarándoklata Rómába.
1. nap (ápr. 22., hétfő): Bécs – Róma
Utazás menetrendszerinti repülőjárattal Bécsből Rómába. Transzfer a szállásra, szállás elfoglalása (4 éj). Megérkezéstől függően, szabadprogram keretében megkezdhetjük ismerkedésünket Rómával.
2. nap (ápr. 23., kedd): Róma
Reggeli után utazás a Santa Maria Maggiore bazilikához, San Pietro in Vincoli (Mózes szobor) megtekintése. Zarándoklatunk újabb fontos helyszíne következik, Laterán és környéke. Lateráni bazilika, szentmise és a Szent lépcső-bazilika. Visszautazás a szálláshelyekre, fakultatív vacsora, majd szabadprogram.
3. nap (ápr. 24., szerda): Róma
Reggeli után utazás a Szent Pál bazilikához, szentmise. Folytatjuk az ókori Róma felfedezését. Forum Romanum, Colosseum megtekintése kívülről. A Piazza Venezia-n megtekintjük a II. Victor-Emmanuel tiszteletére épített emlékművet (az „írógép.”) és a Capitoliumot. Visszautazás a szálláshelyekre, fakultatív vacsora, majd szabadprogram.
4. nap (ápr. 25., csütörtök): Róma
Reggeli után pápai fogadás a Vatikánban, szentmise. A történelmi belváros felfedezése egy kiadós séta keretében: Piazza Navona, Campo de’ Fiori, Pantheon, Trevi-kút, Spanyol-lépcső. Visszautazás a szálláshelyekre, fakultatív vacsora, majd szabadprogram.
5. nap (ápr. 26., péntek): Róma – Bécs
Reggeli után a repülőgép indulásától függően korai transzfer a repülőtérre, vagy csoportos vagy egyéni szabadprogram keretében tovább ismerkedhetünk Róma nevezetességeivel. Majd transzfer a repülőtérre, hazautazás.
A piros színnel kiemelt programokra a zarándoklat minden résztvevőjét várjuk!
A programváltozás, illetve a programok sorrendjének változása a zarándoklat kiemelt programjainak ismeretében lehetséges!
Társítás: Egyedül utazó utasaink kérhetnek szállodai szobára vonatkozó társítást, melynek során másik (minden esetben azonos nemű) társítást kérő útitárssal kerülnek egy közös szobába. Amennyiben nem sikerül az út indulásáig a társítás, akkor irodánk az egyágyas felár költségének 50%-át átvállalja, utasunknak pedig a maradék 50%-ot kell megfizetnie.
Kiegészítve az utazási szerződésben foglaltakat útlemondás esetén a foglalás időpontjától 90.000 Ft/fő repülőjegy törlési díjat számítunk fel.
Részvételi díj: 289 900 Ft/fő, mely tartalmazza az utazást menetrendszerinti repülőgéppel, a repülőtéri illetéket, a szállást 4 éjszakára reggelis ellátással, zarándokházakban 2-3-4 ágyas szobákban (felár ellenében, korlátozott számban 1 ágyas szoba is igényelhető), idegenforgalmi adót, magyar nyelvű csoportkísérést és magyar nyelvű idegenvezetést a kiemelt római programokon, tour guide készüléket mindenki részére az út alatti idegenvezetésekhez és programokhoz.
A részvételi díj nem tartalmazza a helyben kötelezően fizetendő belépőjegyek, adományok, 72 órás Róma bérlet és a repülőtéri transzfer költségét: kb. 120 EUR/fő.
Továbbá nem tartalmazza: útlemondási biztosítást, ami a részvételi díj 4 %-a és csak utasbiztosítással együtt köthető, az utasbiztosítást (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás (EUB Air & Cruise Top) költsége 5 120 Ft/fő, 70-80 éves kor között a biztosítás felára 100 %, 80 éves kor felett 250 %. (A jelenlegi díjszabás szerint.)
Fakultatív vacsora felárat: 26 000 Ft/fő/3 vacsora
1 ágyas felárat, melynek összege 50 000 Ft/fő/4 éj (korlátozott számban).
Az ár 400 HUF/1 EUR árfolyamig érvényes!.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 5 120 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Jelenleg nincs ilyen utazási ajánlatunk.
Belföldi szállások
Köszöntjük névnapjukon
Iván nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Utas- és stornó biztosítások
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Kárpátalja kincsei, Magyar emlékek útján 2017

Tisztelt Szervezők! A hét végén vettünk részt egy hat fős baráti társasággal a „Kárpátalja kincsei” úton . Budai úr, úgy bocsájtott el minket Budapestről, hogy nagyon fognak minket szeretni Kárpátalján és mi is nagyon fogjuk szeretni a kárpátaljai magyarokat. A fogadtatás, a vendégszeretet, az irántunk érzett ragaszkodás, minden várakozást felülmúlt. Eddig azt gondoltuk, hogy igaz magyarokkal csak Erdélyben találkozhatunk. ma már azt hisszük, hogy, ha az igaz szót fokozni lehet, akkor a legigazabb magyarok Kárpátalján élnek. Fantasztikus a... Tovább...

Sz.I.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -