Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi ajánlatok
Szent Bernadett nyomában - Lourdes-i repülős zarándoklat-ELŐKÉSZÜLETBEN!
2021.  (5 nap / 4 éjszaka)
Program: 1. nap: Budapest – Toulouse – Lourdes
Elutazás Budapestről a menetrend szerint, egyszeri átszállással Toulouse-ba, majd transzfer Lourdes-ba és szállás.
 
2-3-4. nap: Lourdes
A következő 3 napot a világhírű kegyhelyen, Lourdes városában tölti a csoport, ahová évente több millió zarándok érkezik.
A zarándoklat a jelenések helyszínén, a Massabielle barlangnál kezdődik, ahol részt veszünk egy szentmisén. A barlang mélyén található az a forrás, melyet Bernadett fakasztott a Szent Szűz kérésére. Ez a forrás táplálja a medencéket és szökőkutakat, gyógyító ereje számtalanszor segítette hihetetlen gyógyuláshoz a zarándokokat.
A 3 napos látogatás alatt a csoport megtekinti a Rózsafüzér Bazilikát – Lourdes meghatározó képe ez a római-bizánci stílusú bazilika, melynek két feljárója az Atya két karját jelképezi, melyekkel a látogatókat várja. Továbbá meglátogatjuk a barlang fölé épült Szeplőtelen Fogantatás Bazilikát – mely a 13. századi gótikus stílusban épült, a 19. században lett megáldva és felszentelve és gyönyörű üvegmozaikjai a szeplőtelen fogantatás témakörét ábrázolják. További látványosságok: X. Szent Pius Bazilika – mely egy föld alatt elterülő hatalmas bazilika gyönyörű szobrokkal és üvegmozaikokkal; Szent Bernadett templom.
A Lourdes-i tartózkodás alatt sor kerül: a Soubirous család egykori lakhelyének megtekintésére, mely a börtön épülete, valamint látogatásra a Boly malomnál, mely Szent Bernadett szülőháza.
Megtekintjük a plébániatemplomot, ahol Bernadett keresztelő medencéje és Peyramale atya sírja található, aki a jelenések idéjén Lourdes plébánosa volt.
A következő felemelő program a Keresztút bejárása. Szabadprogram keretében lehetőség lesz felkeresni a várat, és merülni a forrás vizével megtöltött medencékben. Egyik délután részt veszünk a betegek körmenetén, utána esti rózsafüzér és gyertyás körmenet a szentélynél.
Szállás: 3 éjszaka Lourdes-ban, reggelivel.
 
5. nap: Lourdes – Toulouse – Budapest
Reggeli után elutazás autóbusszal Toulouse-ba vagy más néven La Ville Rose, ahogy a franciák nevezik városukat a házak rózsaszínben játszó homlokzata miatt. A Canal du Midi és a Garonne-folyó találkozásánál fekszik, a gasztronómia fellegvára.
Gyalogos városnézés a főtér és környékének nevezetességeivel: a központ és a városháza, St.-Étienne katedrális, Saint Sernin bazilika – az egyik legszebb búcsújáró templom a Santiago de Compostela felé vezető úton-, majd a Canal du Midi- gyönyörű vízi út, az UNESCO Világörökség része, az Atlanti-óceánt a Földközi-tengerrel köti össze. Szabad program, majd transzfer a repülőtérre. Visszautazás átszállással Budapestre a menetrend szerint.
Térkép: Térkép


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Utazz itthon!
Belföldi ajánlatok
Köszöntjük névnapjukon
Gellért, Mercédesz nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Litvánia
Észtország Lettország
Olaszország Portugália
Erdély Délvidék
Felvidék Szlovénia
Kárpátalja Örményország
Mádiatár
Prospektusok
Prospektus 2020
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 1,8 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Ön a 4014632. látogatónk.
Međugorjei zarándoklat a Béke Királynőjéhez

Bejártam a fél világot, de Medjugorje az egyetlen hely, ahova visszavágyok. Ez az út egyszerűen felülmúlhatatlan. A lelkivezetés, az imák és énekek a vonaton, a Karnagy úr csodaszép hangja - szóval minden! Szervezésből, problémamegoldásból summa cum laude diplomáztak!!

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -