FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaRólunkElérhetőségek Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi szállások
Misszió Zarándokvonat – Csíksomlyó

2023. május 26-28.   (3 nap / 2 éjszaka)   (BIZTOS INDULÁS)
Lelkivezetők: Böjte Csaba és Lukovits Milán ferences szerzetesek
A vonattal Mária Rádiós kocsik (fekvőhelyes és ülőhelyes) közlekednek.
Utazás: különvonat, 2. osztályú termes ülőhelyes és fülkés-fekvőhelyes kocsik, ill. étteremkocsi és mozgóbüfé. Folyamatos utazás oda és vissza útban is. Kihangosított vonatrádió és csendes fülkék az „S”- kocsiban.

Útvonal odafele: Budapest, Keleti pu. (17:40 óra) – Szolnok (19:07 óra) – Püspökladány (20:03 óra) – Debrecen (20:35 óra) – Nyírábrány (21:30 óra) – Érmihályfalva (23:15 óra) – Dés (3:35 óra) – Mariselu (4:49 óra) – Déda (5:38 óra) – Csíkmadaras (7:58 óra) – Madéfalva (8:14 óra) – Csíkszereda (8:25)
 
Hazafelé: Csíkszereda (18:52 óra) – Madéfalva (19:00 óra) – Csíkszentdomokos (19:21 óra) – Marosfő (19:45 óra) – Gyergyószentmiklós (20:07 óra) – Gyergyóhodos (20:31 óra) – Déda (22:13 óra) – Gledény (22:36 óra) – Dés (0:03 óra) – Nagykároly (03:40 óra) – Érmihályfalva (4:07 óra) – Nyírábrány (3:43 óra) – Debrecen (4:56 óra) – Püspökladány (5:51 óra) – Szolnok (6:40 óra) – Budapest, Keleti pu. (08:10 óra) útvonalon közlekedünk!
Szállás: elszállásolás nélkül.
Ellátás: önellátás, a vonaton étteremkocsi és mozgóbüfé üzemel.
Program: 1. nap: (05.26., péntek): Zarándokok ünnepélyes megáldása, majd indulás a délutáni órákban Budapestről. Felszállási lehetőségekkel folyamatos utazás Székelyföldre, Csíkszeredába. Útközben különleges hangulatban zajlanak a közös programok, imák, elmélkedések, közös éneklések. Lelki beszélgetésre és gyónásra is lehetőség van.
2. nap: (05.27., szombat): Különvonatunkkal megérkezünk a kora reggeli órákban Hargita megye központjába, ahol a vasútállomáson köszöntik és megáldják zarándokainkat. CSÍKSOMLYÓI PÜNKÖSDI FOGADALMI BÚCSÚ. Csíkszereda: A Missziós Zarándokvonat utasaival csatlakozunk a hagyományosan a Boldogasszony Zarándokvonattal érkezőkhöz, és egy nagy keresztaljként, kihangosítva, közösen énekelve és imádkozva vonulunk fel a Kegytemplomhoz, majd a szabadtéri oltárhoz. Részt veszünk a hegynyeregben az ünnepi szentmisén. Délután szabadprogram, melynek keretében egyénileg lemegyünk a vasútállomásra, felszállás a különvonatra. Folyamatos hazautazás, közben tovább folytatódnak a programok, élménybeszámolók, közös éneklések a vonaton.
3. nap: (05.28., vasárnap): Visszautazás a Dés, Nagykároly, Debrecen, Budapest útvonalon. Várható megérkezés a reggeli, kora délelőtti órákban.
 
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a csíkszeredai vasútállomásról gyalogosan vonulunk fel a szentmise helyszínére. Ez az út kb. 5 km. Ezért kérjük Önöket, hogy csak az vállalja az utazást, akinek ez nem túlzottan megterhelő, megfelelő fizikai egészségnek örvend.
A menetrend változtatás jogát a vasúti szolgáltatók fenntartják! A menetrend és ez által a program is változhat!
FONTOS: Az utazásukra vonatkozó jelenleg érvényes előírásokat (melyek indulásig változhatnak) az alábbi oldalak tartalmazzák:
MEGNÉZEM: Utazási tanácsok országonként .
MEGNÉZEM: Tájékoztató a magyar állampolgárok Magyarországra történő hazatérésének rendkívüli szabályairól a COVID-19 járvány miatt
 
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat MEGNÉZEM. és Facebook oldalunkat MEGNÉZEM!
Lelki megújulásunkért! Misszió hitünkért!
Részvételi díj: 47 900 Ft/fő, mely tartalmazza a vonatos utazás költségét, a csoportkísérést és a fentebb ismertetett programokat.
FONTOS: A részvételi díjak 400 HUF/EUR árfolyamig érvényesek!
 

.
A részvételi díj nem tartalmazza fekvőkocsi (couchette, 6 fő/fülke) felár: : 1. szint 16 000 Ft/fő, 2. szint: 14 000 Ft/fő, 3. szint: 10 000 Ft/fő, az útlemondási biztosítást, ami a részvételi díj 5 %-a, az utasbiztosítást (Baleset, Betegség és Poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1500 Ft/fő (a jelenlegi díjszabás szerint), a 80 év felettiek biztosítási díja feláras (EUB Nívó).
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1 500 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Jelenleg nincs ilyen utazási ajánlatunk.
Belföldi szállások
Köszöntjük névnapjukon
Adorján, Adrián nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Utas- és stornó biztosítások
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Misszió Zarándokvonat – Csíksomlyó - 2022

„A legnagyobb élmény, hogy ezt éltem meg, hogy haza jöttem a Szűzanyához. Az elmúlt négy alkalommal három barátnőmmel éltük át ezt a csodát. Mivel ők már nem tudják elhagyni az otthonaikat, én idén 88 évesen vállalkoztam erre a zarándoklatra, azzal a céllal, hogy a szívemben őket is elhozzam Máriához…”

Forgács Istvánné, Katalin

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -