FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaRólunkElérhetőségek Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi szállások
Szent Bernadett - Lourdes-i zarándoklat repülővel

2023. június 19-23.   (5 nap / 4 éjszaka)   (MEGTELT)
Lelkivezetők: Papp László és Bökő Péter atyák
Utazás: Budapest – Frankfurt – Toulouse – Frankfurt – Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, transzfer autóbusszal a reptérről a szállásra és vissza
FONTOS: JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2023. ÁPRILIS 6.
Szállás: 3* hotelben (2-3 ágyas fürdőszobás szobákban)
Ellátás: reggeli, fakultatív vacsora
Program: 1. nap: Budapest – Toulouse – Lourdes
Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal átszállással Toulouse-ba. Innen autóbusszal a délutáni órákban érkezünk meg Lourdes-i szálláshelyünkre. Szobák elfoglalása, fakultatív vacsora.
 
2-3-4. nap: Lourdes
Reggeli után 3 napot Európa és a világ egyik legnagyobb kegyhelyén, Lourdes-ban töltünk, ahová évente 6 millió zarándok érkezik. Lourdes-ban a 14 éves Soubirous Bernadettnek 1858-ban, 160 évvel ezelőtt 18 alkalommal jelent meg a Szent Szűz. Zarándoklatunkat a jelenések helyszínén, a massabielle-i barlangnál kezdjük, ahol szentmisén veszünk részt. Itt fakad az a gyógyító erejű forrás, melyhez több ezer gyógyulás köthető. Megtekintjük a Rózsafüzér Bazilikát és a barlang fölé épült Szeplőtelen Fogantatás Bazilikát, továbbá a földalatti X. Szent Piusz Bazilikát és a Szent Bernadett templomot. Felkeressük a börtön egykori épületét, ahol a Soubirous család lakott egy ideig, és a Boly malmot, mely Szent Bernadett szülőháza, végül a plébániatemplomot, ahol Bernadett keresztelő medencéje és Peyramale atya sírja található, aki Lourdes plébánosa volt a jelenések idejében. Keresztút bejárása következik. Szabadprogram keretében lehetőség lesz felkeresni a várat, és merülni a forrás vizével megtöltött medencékben. Részt vehetünk a betegek körmenetén. Fakultatív vacsora, majd este 21:00 órától rózsafüzér és gyertyás körmenet a szentélynél.
 
5. nap: Lourdes – Toulouse – Budapest
Reggeli után utazás Toulouse-ba, a Canal du Midi és a Garonne-folyó találkozásánál fekvő városkába. Jellegzetes, rózsaszínű kőből épült épületei végett a franciák Rózsaszín és Vörös városnak is hívják. Varázslatos főtere a város szíve. Városnéző séta keretében megismerkedünk a főbb nevezetességekkel. Városháza, St.-Étienne katedrális, Saint Sernin bazilika (az egyik legszebb búcsújáró templom a Santiago de Compostela felé vezető úton), Canal du Midi (egy gyönyörű vízi út, része az UNESCO Világörökségeknek, Atlanti-óceánt a Földközi-tengerrel köti össze). Szabadidő. Délután transzfer a repülőtérre, majd hazautazás a menetrend szerinti járattal. Érkezés Budapestre késő éjjel.
FONTOS: Az utazásukra vonatkozó jelenleg érvényes előírásokat (melyek indulásig változhatnak) az alábbi oldalak tartalmazzák:
MEGNÉZEM: Utazási tanácsok országonként .
MEGNÉZEM: Tájékoztató a magyar állampolgárok Magyarországra történő hazatérésének rendkívüli szabályairól a COVID-19 járvány miatt
 
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat MEGNÉZEM. és Facebook oldalunkat MEGNÉZEM!
A légitársaság a menetrendváltozás jogát fenntartja, ezzel a program is változhat!
Utazás útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal lehetséges.
Kiegészítve az utazási szerződésben foglaltakat, útlemondás esetén a foglalás időpontjától 90.000 Ft/fő repülőjegy törlési díjat számítunk fel.
 
Társítás: Egyedül utazó utasaink kérhetnek szállodai szobára vonatkozó társítást, melynek során másik (minden esetben azonos nemű) társítást kérő útitárssal kerülnek egy közös szobába. Amennyiben nem sikerül az út indulásáig a társítás, akkor irodánk az egyágyas felár költségének 50%-át átvállalja, utasunknak pedig a maradék 50%-ot kell megfizetnie.
Részvételi díj: 299 900 Ft/fő, mely tartalmazza az utazást menetrendszerinti repülővel, helyben légkondicionált autóbusszal, repülőtéri illetéket, szállást 4 éjszakára reggelis ellátással (2-3 ágyas fürdőszobás szobákban), felár ellenében korlátozott számban 1 ágyas szoba is igényelhető, idegenforgalmi adót, magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést, tour guide készüléket mindenki részére az út alatti idegenvezetésekhez, a meghirdetett programon való részvételt.
.
A részvételi díj nem tartalmazza 4 vacsora felárát: 25 000 Ft/fő, 1 ágyas felárat: 60 000 Ft/fő, útlemondási biztosítást (Storno Kombi Maxi), ami a részvételi díj 4 %-a és csak utasbiztosítással együtt köthető, utasbiztosítást (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás (EUB Air & Cruise Top) költsége 5 120 Ft/fő, 70-80 éves kor között a biztosítás felára 100 %, 80 éves kor felett 250 %, a jelenlegi díjszabás szerint.
Valamint a helyben kötelezően fizetendő belépőjegyek és adományok költségét: kb. 35 EUR/fő.
A részvételi díjak 410 HUF/1 EUR árfolyamig érvényesek!
 
Társítás: Egyedül utazó utasaink kérhetnek szállodai szobára vonatkozó társítást, melynek során másik (minden esetben azonos nemű) társítást kérő útitárssal kerülnek egy közös szobába. Amennyiben nem sikerül az út indulásáig a társítás, akkor irodánk az egyágyas felár költségének 50%-át átvállalja, utasunknak pedig a maradék 50%-ot kell megfizetnie.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 5 120 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Jelenleg nincs ilyen utazási ajánlatunk.
Belföldi szállások
Hotel Karos Spa 4* Superior
Köszöntjük névnapjukon
Janka, Zsanett nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Utas- és stornó biztosítások
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Szent II. János Pál pápa szülőföldjén 2018

Köszönöm a kegyelmekben gazdag lelki feltöltődést és a kikapcsolódást. Isten áldja Önöket mindenért!

B.L.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -