Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi ajánlatok
Adventi körkép - Zakopane, Krakkó, Kassa

2019. december 6-8.   (3 nap / 2 éjszaka)   (MEGTELT)
Utazás: autóbusszal
Indulás: 05:00 óra, Budapest, Hősök tere (Műjégpálya főbejárata előtti parkoló)
Szállás: hotel * Krakkóban (2+2, 2+3 fős fürdőszobás stúdiókban)
Ellátás: reggeli, fakultatív vacsora
Program: 1. nap: Budapest – Zakopane – Krakkó
Utazás Felvidéken keresztül Lengyelországba. Megálló Zakopanéban, ami a Magas-Tátra ékszerdoboza, fővárosa, illetve Lengyelország téli fellegvára. Látogatás a Fatimai Szűzanya kegyhely templomában, ahol a nyugalmat és meghittséget árasztó szentélyt tekintjük meg. A templomot a helybéli hívek építették hálából Szent II. János Pál pápa életének 1981-es merénylet utáni megmentéséért. Ezt követően rövid szabadprogram. A helyi készítésű bőr-, gyapjú-, fatermékek, kézzel készített ékszerek, és ötletes ajándékok közül biztosan találunk nekünk megfelelő vásárfiát. Továbbutazunk és az esti órákban érkezünk Krakkóba. Szállás elfoglalása (2 éj), majd fakultatív vacsora.
 
2. nap: Krakkó
A mai napon Lengyelország egykori fővárosát, "Magiczny Krakow"-t, azaz a mágikus Krakkót fedezzük fel. Látogatásunkat a Wawelben kezdjük, ahol a királyi palota mellett elhaladva felkeressük a katedrálist, a lengyelek nemzeti szentélyét, a lengyel uralkodók koronázási és temetkezési helyét. A Wawel olyan Krakkónak, mint Róma – minden út ide vezet. Magyar származású lengyel uralkodók, mint Báthory István és Szent Hedvig sírja is itt található. Ezután napunkat Krakkó történelmi belvárosában folytatjuk. A „királyi útvonalon” sétálunk le a város főterére: Rynek Główny-ra, ahol sok egyéb nevezetesség mellett a híres Mária-templom és a Posztócsarnok található. Szabadprogram az adventi hangulatot árasztó mesés belvárosban. Séta a feldíszített utcákon, vásárlás Főtéren standjainál, árkádjai alatt – karácsonyi díszek, kézműves termékek, borostyán ékszerek, édességek közül választhatunk, valamint érdemes megkóstolni a helyi sült kolbászt, pierogit, illetve felmelegedhetünk egy kis forralt bortól/sörtől. Utazás a szálláshelyre, fakultatív vacsora.
 
3. nap: Kassa – Budapest
Reggeli után búcsút veszünk Krakkótól. Hazautazás Felvidéken keresztül. Rövid városnéző séta Kassa központjában (Szent Erzsébet-dóm, Főtér) és szabadidő, mely során elvegyülhetünk az adventi forgatagban. Várható hazaérkezés a késő esti órákban.
Térkép: Térkép
A programváltoztatás jogát a programok sorrendiségét illetően fenntartjuk!
Részvételi díj: 36 900 Ft/fő, mely tartalmazza az autóbuszos utazás, a szállás, a reggeli, a csoportkísérő (teljes út alatt), a csoportkísérő-idegenvezetés (helyi magyar idegenvezető Zakopánétól Krakkóig) költségét.
A részvételi díj nem tartalmazza a belépőjegyek és az egyéb járulékos költségek árát (kb. 40 PLN/fő, 2 EUR/fő), vacsora és egyágyas felárat, az útlemondási (stornó) biztosítás, valamint az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás (EUB Nívó) költsége: 1 500 Ft/fő 80 éves korig, 3 750 Ft/fő 80 év felett.
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1 500 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Jelenleg nincs ilyen utazási ajánlatunk.
Belföldi ajánlatok
Köszöntjük névnapjukon
Ellák nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Lettország
Litvánia Észtország
Olaszország Portugália
Erdély Délvidék
Felvidék Szlovénia
Kárpátalja
Mádiatár
Prospektusok
Prospektus 2020
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 1,8 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Ön a 3904731. látogatónk.
ZARÁNDOKVONAT Sümegre, a FÁJDALMAS SZŰZANYA búcsúra

Lelkileg tökéletesen feltöltődtem. Nagy lelki szárazságtól szenvedtem, most pedig csordultig van a lelkem. Hálás köszönet mindenkinek!

Zarándoktársunk

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -