Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
Adventi körkép - Zakopane, Krakkó, Kassa

2019. december 6-8.   (3 nap / 2 éjszaka)   (MEGTELT)
Utazás: autóbusszal
Indulás: 05:00 óra, Budapest, Hősök tere (Műjégpálya főbejárata előtti parkoló)
Szállás: hotel * Krakkóban (2+2, 2+3 fős fürdőszobás stúdiókban)
Ellátás: reggeli, fakultatív vacsora
Program: 1. nap: Budapest – Zakopane – Krakkó
Utazás Felvidéken keresztül Lengyelországba. Megálló Zakopanéban, ami a Magas-Tátra ékszerdoboza, fővárosa, illetve Lengyelország téli fellegvára. Látogatás a Fatimai Szűzanya kegyhely templomában, ahol a nyugalmat és meghittséget árasztó szentélyt tekintjük meg. A templomot a helybéli hívek építették hálából Szent II. János Pál pápa életének 1981-es merénylet utáni megmentéséért. Ezt követően rövid szabadprogram. A helyi készítésű bőr-, gyapjú-, fatermékek, kézzel készített ékszerek, és ötletes ajándékok közül biztosan találunk nekünk megfelelő vásárfiát. Továbbutazunk és az esti órákban érkezünk Krakkóba. Szállás elfoglalása (2 éj), majd fakultatív vacsora.
 
2. nap: Krakkó
A mai napon Lengyelország egykori fővárosát, "Magiczny Krakow"-t, azaz a mágikus Krakkót fedezzük fel. Látogatásunkat a Wawelben kezdjük, ahol a királyi palota mellett elhaladva felkeressük a katedrálist, a lengyelek nemzeti szentélyét, a lengyel uralkodók koronázási és temetkezési helyét. A Wawel olyan Krakkónak, mint Róma – minden út ide vezet. Magyar származású lengyel uralkodók, mint Báthory István és Szent Hedvig sírja is itt található. Ezután napunkat Krakkó történelmi belvárosában folytatjuk. A „királyi útvonalon” sétálunk le a város főterére: Rynek Główny-ra, ahol sok egyéb nevezetesség mellett a híres Mária-templom és a Posztócsarnok található. Szabadprogram az adventi hangulatot árasztó mesés belvárosban. Séta a feldíszített utcákon, vásárlás Főtéren standjainál, árkádjai alatt – karácsonyi díszek, kézműves termékek, borostyán ékszerek, édességek közül választhatunk, valamint érdemes megkóstolni a helyi sült kolbászt, pierogit, illetve felmelegedhetünk egy kis forralt bortól/sörtől. Utazás a szálláshelyre, fakultatív vacsora.
 
3. nap: Kassa – Budapest
Reggeli után búcsút veszünk Krakkótól. Hazautazás Felvidéken keresztül. Rövid városnéző séta Kassa központjában (Szent Erzsébet-dóm, Főtér) és szabadidő, mely során elvegyülhetünk az adventi forgatagban. Várható hazaérkezés a késő esti órákban.
Térkép: Térkép
A programváltoztatás jogát a programok sorrendiségét illetően fenntartjuk!
Részvételi díj: 36 900 Ft/fő, mely tartalmazza az autóbuszos utazás, a szállás, a reggeli, a csoportkísérő (teljes út alatt), a csoportkísérő-idegenvezetés (helyi magyar idegenvezető Zakopánétól Krakkóig) költségét.
A részvételi díj nem tartalmazza a belépőjegyek és az egyéb járulékos költségek árát (kb. 40 PLN/fő, 2 EUR/fő), vacsora és egyágyas felárat, az útlemondási (stornó) biztosítás, valamint az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás (EUB Nívó) költsége: 1 500 Ft/fő 80 éves korig, 3 750 Ft/fő 80 év felett.
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1 500 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!

Advent Máriacellben

  2019. december 14.
Évzáró zarándoklat a festői kegyhelyen, Mariazellben. Tovább...
Köszöntjük névnapjukon
Judit nevű látogatóinkat!
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Lettország
Litvánia Észtország
Olaszország Portugália
Erdély Délvidék
Felvidék Szlovénia
Kárpátalja
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Verbita Rend
Vianney Testvérek
Prospektus 2020
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
H A M A R O S A N ...

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Ön a 3623413. látogatónk.
Centenáriumi zarándoklat Fatimába 2017

Hálás köszönetemet szeretném ezúton kifejezni minden Fatimába zarándokló társam és az atyák nevében is a kéréseink iránti nyitottságukért, rugalmasságukért, pontos ügyintézésért és az Önöktől már korábban is tapasztalt figyelmességükért. Isten áldását kérve munkájukra!

Zs.Sz.M.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -