Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
Hőseink nyomán Galíciában

2016. szeptember 9-11.   (3 nap / 2 éjszaka)   (MEGTELT)
Lelkivezetők: Bíró László tábori püspök és Kótai Róbert tábori lelkész
Utazás: kényelmes, légkondicionált autóbusszal
Indulás:
05:00 óraBudapest, Hősök tere, Műcsarnok mögötti parkoló
Szállás: hotel *** (2-3 ágyas szobákban)
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)
Szolgáltatás: csoportkísérő-idegenvezetés
Program: 1. nap: Utazás pihenőkkel az M3 – Miskolc – Kassa – Eperjes útvonalon Lengyelországba. Bártfa érintésével érkezünk meg utunk első állomásához az I. világháború egyik legfontosabb galíciai emlékhelyéhez, Luzna katonai temetőjéhez, melyet a százéves évfordulóra szépen felújítottak. A Pustki-hegy oldalában lévő temető a legnagyobb katonai temető és emlékhely, melyet az áttörés során elesett magyar katonák tiszteletére emeltek. Megemlékezés és koszorúzás, majd tábori püspöki szentmise a temető kápolnájánál. Folytatjuk utunkat, és a késő délutáni órákban érkezünk meg Przemyslbe. A San-folyó partjára épült barátságos várost Magyarország keleti kapujaként is nevezték. A település körül épült fel Európa egyik legjelentősebb első világháborús erődrendszere, mely 45 kilométer hosszan öleli körül a várost, 15 főerődből, és számtalan alerődből áll. Az I. világháborúban 131.000 fő, többségében magyar katona védte. Napunk befejezéseképp a Letownia erődnél megemlékezünk az itt harcoló Gyóni Géza költőről. Utazás a szállodába, szobák elfoglalása és vacsora.
 
2. nap: Reggeli után Przemysl erődrendszerének és I. világháborús emlékeinek legfontosabb nevezetességeit keressük fel. Elsőként a Borek páncélerődhöz utazunk, majd a Salis Soglio erődbe nyerhetünk betekintést. Napunkat a Helytörténeti Múzeum I. világháborús kiállításának meglátogatásával folytatjuk. A város főterén felavatásra kerül a magyar huszárt és lengyel ulásnust ábrázoló szoborcsoport. Az avatási ünnepség után ünnepi püspöki szentmisén veszünk részt a 15. századi római katolikus székesegyházban. Vacsora a szálláshelyen.
 
3. nap: Reggeli után Jaroslawba utazunk, ahol megkoszorúzzuk a Rákóczi domborművet és a lengyel-magyar barátság emlékművét. Hazautazás Limanowa érintésével, ahol megemlékezünk Muhr Ottmár ezredes és katonái hősiességéről.Hazautazás rövid pihenőkkel. Útvonal: Limanova – Chyzsne – Zólyom – Ipolyság – M2 – Budapest. Várható hazaérkezés a késő esti/éjjeli órákban.
Térkép: Térkép
Részvételi díj: 37 900 Ft/fő, mely tartalmazza az autóbuszos utazás, a szállás, a reggeli és a csoportkísérő-idegenvezető költségét.
A részvételi díj nem tartalmazza a belépőjegyek és adományok költségét (kb. 30 PLN/fő).
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1 500 Ft/fő.


Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Köszöntjük névnapjukon
Edina nevű látogatóinkat!
Parterirodánk Erdélyben
Úticélok
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Lettország
Litvánia Észtország
Olaszország Portugália
Erdély Délvidék
Felvidék Szlovénia
Kárpátalja
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Verbita Rend
Vianney Testvérek
Mádiatár
Prospektusok
Prospektus 2020
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 1,8 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Ön a 3745240. látogatónk.
Međugorjei zarándoklat a Béke Királynőjéhez

Nagyon vártam ezt az utazást. Élményekben gazdag volt. A gyönyörű látnivalók teljesen lenyűgöztek. Szinte hihetetlen, ez maga a csoda. Lelkileg teljesen feltöltődtem. Ha lesz lehetőségem, még szeretnék visszajönni. Köszönöm a Jóistennek, hogy ezt megadta nekem.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -