Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi ajánlatok
Rólunk mondták

Boldogasszony Zarándokvonat 2018

2018. május 28.

Az idén hatodik alkalommal voltunk a Boldogasszony Zarándokvonat végtelenül szerencsés utasai. Évről-évre azt tapasztaltuk, hogy az együtt töltött négy nap alatt, olyan mennyiségű lelki élmény zúdul ránk, hogy annak feldolgozásához a két Pünkösd közötti idő is alig elég. Az idei zarándoklatunk varázsából is csak most kezdünk felocsúdni, és most már nem tehetjük meg, hogy ne fejtsük ki bővebben véleményünket, és ne adjuk írásba hálás köszönetünket.
A vonat atmoszférája leírhatatlan! Imádságos-énekes együttlé-tünk emberi gyarlóságainktól tisztít, egy kegyelmi dimenzióba emel. Köszönjük!
A zarándoklat lelki vezetői csodálatos Emberek. A zarándoklatokhoz nyújtott spirituális elemózsiájuk olyan útravaló, amely szinte a következő zarándoklatig ellát lelki táplálékkal. A Zarándokvonat Karnagya pedig az egyik legnagyobb ajándék, amivel lelki épülésünket tovább emelik. Őket is köszönjük!
A liturgikus események mindegyike életre szóló kegyelmi esemény, de a csúcspontja – természetesen – a Pünkösd-szombati csoda a Somlyói nyeregben. Ezt leírni nem, csak átélni lehet. Meggyőződésünk, hogy a világ magyarságának a legnagyobb eseményén lehetünk jelen, a Szűzanya nemzetünket patronáló szeretetének köszönhetően, minden évben.
Köszönjük a professzionális szervezést! Köszönjük, hogy minden kérésünket emberfeletti türelemmel kezelik, és teljesítik! Ezek nélkül kimaradnánk a csodákból. Köszönjük az ember-séges és szerető szívű Munkatársakat! Köszönjük a zarándoklatokon megismert, keresztényi értékekben dúsgazdag, új barátainkat!

P.N. és neje

Utazz itthon!
Belföldi ajánlatok
Köszöntjük névnapjukon
Emma nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Litvánia
Észtország Lettország
Olaszország Portugália
Erdély Délvidék
Felvidék Szlovénia
Kárpátalja Örményország
Mádiatár
Prospektusok
Prospektus 2020
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 1,8 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Ön a 4083147. látogatónk.
Köszönet

Jócskán megkésve, de nem elfeledve küldjük köszönetünket a július-augusztusi erdélyi utazásunkhoz nyújtott segítségükért. Elsősorban a tibódi öt csillagos vendéglátást szeretnénk kiemelni, ami minden szempontból csodálatos volt: a hely, a vendéglátó család, a velük való beszélgetések, az ellátás, stb. Gondolom nemcsak mi távoztunk azzal, hogy ide visszatérünk. Borzont is kiváló választás volt, jó kiindulási pont a tágabb környék bejárására, elégedettek voltunk az ellátással is. (...) Mindannyiunk nevében mégegyszer nagyon köszönöm a... Tovább...

L.E.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -