FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaRólunkElérhetőségek Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi szállások
Czestochowa – Wadowice – Krakkó zarándoklat

2024. május 21-24.   (4 nap / 3 éjszaka)   (UTOLSÓ HELYEK)   (BIZTOS INDULÁS)
Lelkivezető: Lancendorfer István atya
Utazás: autóbusszal
Indulás: Budapest, Hősök tere (Műjégpályával szemben), felszállási lehetőség: Dunabogdány, a hajnali órákban
Szállás: zarándokház (2-3 ágyas fürdőszobás szobák)
Ellátás: félpanzió (vacsora és reggeli)
Program: 1. nap: Budapest, Hősök tere – Dunabogdány – Czestochowa
Utazás a szükséges pihenőkkel a világhírű kegyhelyre, Czestochowa-ba. Szentmise. Szállás elfoglalása, vacsora. Közösen részt veszünk az úgynevezett „Apel” imádságon.
2. nap: Czestochowa
Sok lelki élményt ígérő napot töltünk Czestochowában, a magyar pálosok által alapított világhírű kegyhelyen, Jasna Góra (Fényes hegy) kolostorában. A korán kelők a reggeli ünnepélyes képfelnyitáson a kegykápolnában. Szentségimádás a Szent II. János Pál kápolnában, majd szentmise. Majd reggeli a zarándokszálláson és szentmise a kegykápolnában. Ezután magyar nyelvű vezetéssel megismerjük a kolostor nevezetességeit (kincstár, lovagterem, kegykápolna, stb.). Szabadprogram, melynek keretében lehetőség lesz kegytárgyakat vásárolni, ebédelni, illetve egyénileg ismerkedni a pálos kegyhellyel. Vacsora a Zarándokház éttermében. Közösen részt veszünk az úgynevezett „Apel” imádságon.
3. nap: Czestochowa – Kalwaria Zebrzydowska – Wadowice
Ünnepélyes képfelnyitás a kegykápolnában. Reggeli a szálláshelyen, majd elköszönés Czestochowától. Továbbutazás Szent II. János Pál kedves Mária kegyhelyére, Kalwaria Zebrzydowska-ra, ismerkedés a kegyhellyel, mely Lengyelország egyik legfontosabb, ferences szerzetesek által őrzött híres zarándokhelye, mely az UNESCO Világörökség listáján is szerepel. Tovább utazunk Szent II. János Pál szülővárosába, Wadowicébe. Itt a Karol Wojtyla keresztelő temploma (ma már bazilika) előtti Szent II. János Pál pápa szobrának megkoszorúzása, majd a múzeum megtekintése. Szállás elfoglalása, vacsora.
4. nap: Wadowice – Krakkó
Reggeli után Krakkóba utazunk, „ahol Lengyelország szíve dobog”. Séta a Wawelben, ahol a királyi palota mellett elhaladva felkeressük a katedrálist, a lengyelek nemzeti szentélyét, melynek híres harangját megkongatták, mikor Szent II. János Pál távozott e világból. Ezután napunkat Krakkó történelmi belvárosában folytatjuk. A „királyi útvonalon” az Érseki palota mellett elhaladva sétálunk le a város főterére, ahol sok egyéb nevezetesség mellett a híres Mária-templom és a Posztócsarnok található. Rövid ebédidő. Hazautazás, várható megérkezés az esti órákban.
A programváltoztatás jogát a programok sorrendiségét illetően fenntartjuk!
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat MEGNÉZEM. és Facebook oldalunkat MEGNÉZEM!
Társítás: Egyedül utazó utasaink kérhetnek szállodai szobára vonatkozó társítást, melynek során másik (minden esetben azonos nemű) társítást kérő útitárssal kerülnek egy közös szobába. Amennyiben nem sikerül az út indulásáig a társítás, akkor irodánk az egyágyas felár költségének 50%-át átvállalja, utasunknak pedig a maradék 50%-ot kell megfizetnie.
Részvételi díj: 109 900 Ft/fő, mely tartalmazza az autóbuszos utazás költségét, a 3 éjszaka szállást, a félpanziós ellátást (reggeli és vacsora), a csoportkísérést és idegenvezetést, a programokat a teljes út alatt. (az ár minimum 35 utas esetén érvényes).
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás 2840 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras (EUB Top, a jelenlegi díjszabás szerint!) és a helyben fizetendő belépőjegyek és adományok költségét.
 
A részvételi díjak 400 HUF/EUR árfolyamig érvényesek.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2 840 Ft/fő.Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Jelenleg nincs ilyen utazási ajánlatunk.
Belföldi szállások
Köszöntjük névnapjukon
Edina nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Utas- és stornó biztosítások
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Međugorjei zarándoklat a Béke Királynőjéhez

Bejártam a fél világot, de Medjugorje az egyetlen hely, ahova visszavágyok. Ez az út egyszerűen felülmúlhatatlan. A lelkivezetés, az imák és énekek a vonaton, a Karnagy úr csodaszép hangja - szóval minden! Szervezésből, problémamegoldásból summa cum laude diplomáztak!!

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -