FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaElérhetőségekKedvezmények Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi ajánlatok
Rólunk
Tisztelt Utasaink, Zarándoktársaink!
Kedves Barátaink!

 
Az 1990-es évek elejétől kezdve hosszú éveken keresztül sok-sok ezer honfitársával járta Erdélyt és a Kárpát-medencét alapítónk, Budai László ügyvezető.
Ebből fejlődött tovább és alakult ki irodánk, a Misszió Tours Utazási Iroda, mely azzal a céllal indult, hogy a határon belüli és túli helyekre minél több magyar embert el tudjon juttatni.
Ahogy múltak az évek egyre bővült a kínálatunk, melyet utasaink igényeinek figyelembe vételével, velük együtt gondolkodva alakítottunk ki. A 2011-es lengyelországi zarándokvonat után kezdtünk számottevőbben zarándoklatokat is szervezni.
Talán a legismertebbek a zarándokvonatok lettek, melyeket „imádkozó vonatoknak” is hívnak a résztvevők. A vonatokon közösen imádkozunk, énekelünk, elmélkedünk „lelki megújulásunkért, összetartozásunkért” gondolatok tükrében. Lehetőség van gyónásra, lelki beszélgetésre is a velünk utazó lelkivezetőkkel a csendes fülkékben.
Útjaink nagy része zarándoklat, vagy zarándok jellegű program, melyeket a Kazinczy által megfogalmazott jelmondatunk, a „Jót s jól!” jegyében szervezünk. Ez számunkra a megbízhatóságot, a minőséget, a precizitást, és a pontosságot jelenti. Akkor is ezek a fő szempontok amikor történelmi és kegyeleti utakat szervezünk Doberdó nagy hegyére vagy a galíciai emlékhelyekre.
Szívesen szervezünk egynapos utakat hazai tájakra vagy helyekre és a környező országokba egyaránt, valamint autóbuszos utakat többek között Erdélybe, Felvidékre, Kárpátaljára, Lengyelországba, Délvidékre, Horvátországba, Szlovéniába vagy Csehországba is, illetve repülős utakat egyebek mellett a portugáliai Fatimába és Szentföldre is. Nagyon kedvelt célpontunk busszal és vonattal is a hercegovinai Medjugorje és Mosztár.
Saját szervezésű útjaink gyönyörű vidékeket érintenek és lelki forrásokhoz vezetnek.
 
Az idei év Covid járványa sajnos átírta terveinket. Most a legfontosabb, hogy vigyázzunk a saját magunk és egymás egészségére! Az iroda dolgozóinak fő feladata ebben az időszakban az eddigi utak szervezési feladatainak átgondolása, a jövő tervezése, valamint az utasainkkal és partnereinkkel való kapcsolatok ápolása. Reményeink szerint 2021 derekán már tudunk belföldre szervezni „hálaadó zarándokutakat”.
Kérjük az aktuális információkért olvassák missziós leveleinket, kövessék honlapunkat, valamint Facebook oldalunkat!
 
„A mi igazi főszervezőnk a Jóisten!”-benne bízva reméljük, hogy a továbbiakban is végezhetjük missziónkat, azaz küldetésünket!
 
Szeretettel várunk a jövőben is mindenkit!
 
Budai László
ügyvezető igazgató
Utazz itthon!
Belföldi ajánlatok
Köszöntjük névnapjukon
Virgil nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Prospektusok
Prospektus 2020
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 1,8 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Ön a 4560619. látogatónk.
Zarándoklat Pálosszentkútra és Szegedre 2017

Tisztelt Utazási Iroda Munkatársai! Meghatódva írom ezeket a sorokat. Köszönetemet szeretném kifejezni a vasárnapi Pálosszentkúti út lebonyolításáért. Nekem igen meghatározó út volt, hiszen az utazásszervező kollegák tudják, hogy kb. 3 útra is próbáltam eljutni, de sajnos csak ez sikerült. Pálos atyáknak külön köszönet azért a lelki megújulásáért amit elértek. Fontos volt számomra -mint Pálos Baráti kör tagja - eljussak Pálosszentkútra. Könnyekig meghatott az a fogadás, a zászlós bekisérés a kegyhelyre!!! Én ilyet eddig csak... Tovább...

L.S.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -