Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
Szolgáltatások

Szakmai és csapatépítő programok

Az eredményes csapatépítés alapja egy jól szervezett csapatépítő tréning.
A csapatmunka nagy szerepet játszik egy cég sikerességének fokozásában. Egy vállalat számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében. Ebben segítenek az általunk kínált, profi trénerekkel lebonyolított csapatépítő tréningek.
Az úgynevezett indoor és outdoor szokásos csapatépítő tréningek mellett utazási irodánk kínálatában számos outdoor kalandtúrával és élményprogrammal színesített szakmai programot is talál.
 

Utasbiztosítás

Egy jó biztosítás személyes biztonságának és értékei védelmének alapja. De néha egy kicsivel többre van szükség, hiszen a vészhelyzetek mindig váratlanul törnek ránk, időpontjuk és helyük előre nem látható. Az irodánk által közvetített EUB utazási biztosítással a világ bármely pontján biztonságban érezheti magát és családját. Szükség esetén a biztosító társaság assistance szolgálatának munkatársai segítséget nyújtanak a bajban, az év minden napján, 24 órában. Ezt a biztosító társaság szerteágazó nemzetközi kapcsolatai garantálják.
Többféle utasbiztosítási konstrukciót kínálunk, melyet ügyfeleink utazási szokásainak figyelembevételével ajánlunk. A részletekről munkatársaink készséggel informálják Önt.
 

Autóbusz közvetítés

Utazási irodánk több év óta áll kapcsolatban belföldi és nemzetközi személyszállítási gyakorlattal rendelkező vállalkozásokkal. Saját autóbuszparkkal ugyan nem rendelkezünk, de alvállalkozói körünknek köszönhetően az autóbusz bérbeadás és autóbusz közvetítés is szolgáltatásaink közé tartozik.
Autóbusz közvetítési tevékenységünk keretében 9-76 férőhelyes, luxus kategóriájú autóbuszokat tudunk biztosítani megrendelőinknek. Autóbuszparkunk folyamatos bővítés, alatt áll, az autóbuszok mindegyike fiatal évjáratú, légkondicionált, nyugati típusú autóbusz, minibárral, toalettel felszerelve. A rendelésekhez – kérésre – útitervet és programajánlatot is készítünk.
 

Idegenvezető közvetítés

Csoportkísérés és idegenvezetés Magyarország egész területén.
Diák- és nyugdíjas csoportoknak, munkahelyi- és baráti közösségeknek egyedi igényeik alapján bármilyen – az utazási irodánk kínálatában szereplő – útvonalon vállaljuk az idegenvezetést és program-összeállítást.
Megfizethető, élménydús, sok látnivalót tartalmazó belföldi és külföldi utazásokhoz szakszerű idegenvezetést és csoportkísérést biztosítunk nagy tapasztalatokkal, és biztos helyismeretekkel rendelkező munkatársak közreműködésével.
Köszöntjük névnapjukon
Gál nevű látogatóinkat!
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Lettország
Litvánia Észtország
Olaszország Portugália
Erdély Délvidék
Felvidék Szlovénia
Kárpátalja
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Verbita Rend
Vianney Testvérek
Prospektus 2020
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
H A M A R O S A N ...

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Ön a 3548257. látogatónk.
A kitűnő erdélyi szállásról

Tisztelt Olvasó! Kicsit hitetlenkedtünk, amikor olvastuk a Misszió Tours igazán kedvező 3900-as árajánlatát, ráadásul mindez félpanzióval. De nem bántuk meg, igazán kellemesen csalódtunk. Jó szállásokat, igazi vendégszeretet, bőséges és ízletes ellátást kaptunk mindezért. Egy nagyobb erdélyi autós körutat tettünk, amelyet kitűnően szervezett meg nekünk ez az iroda. Köszönet érte. Ajánljuk mindenkinek!!!

a Misszió Tours idei és jövendőbeli utazói

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -