FőoldalUtazásokSzolgáltatásokGalériaElérhetőségekKedvezmények Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi ajánlatok
Szent Bernadett nyomában - Lourdes-i zarándoklat

2022. szeptember 27 - október 2.   (6 nap / 5 éjszaka)
Lelkivezető: Főcze Bonaventura ferences szerzetes
Utazás: kényelmes, légkondicionált autóbusszal
Indulás: Budapest
Felszállási lehetőségek: Székesfehérvár M7-es autópálya Shell kút, Siófok Tesco parkoló, Nagykanizsa Tesco parkoló
Szállás: hotel*** (2 éjszaka Genova környékén, 3 éjszaka Lourdes-ban, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban)
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)
Program: 1. nap: Budapest – Genova környéke
Folyamatos utazás technikai pihenők közbeiktatásával Szlovénián és Észak-Olaszországon keresztül a Genova környéki szálláshelyünkre. Szállás elfoglalása.
 
2. nap: Genova környéke – Carcassone – Lourdes
Hajnali indulás után folytatjuk utunkat rövid pihenőkkel Carcassonne-ba, mely egy középkori erődváros. Világszerte ismert az UNESCO Világörökség listájára felkerült Középkori Erődvárosnak és a Canal du Midi csatornának köszönhetően. Szentmise, majd rövid séta a városban. Estére érkezünk meg a dél-franciaországi Lourdes-ba. Szállás elfoglalása, fakultatív vacsora.
 
3-4. nap: Lourdes
Reggeli után 2 nap Európa és a világ egyik legnagyobb kegyhelyén, ahová évente 6 millió zarándok érkezik. Lourdes-ban a 14 éves Soubirous Bernadettnek 1858-ban, 160 évvel ezelőtt 18 alkalommal jelent meg a Szent Szűz. Zarándoklatunkat a jelenések helyszínén, a massabielle-i barlangnál kezdjük, ahol szentmisén veszünk részt. Itt fakad az a gyógyító erejű forrás, melyhez több ezer gyógyulás köthető. Megtekintjük a Rózsafüzér Bazilikát és a barlang fölé épült Szeplőtelen Fogantatás Bazilikát, továbbá a földalatti X. Szent Piusz Bazilikát és a Szent Bernadett templomot. Felkeressük a börtön egykori épületét, ahol a Soubirous család lakott egy ideig, és a Boly malmot, mely Szent Bernadett szülőháza, végül a plébániatemplomot, ahol Bernadett keresztelő medencéje és Peyramale atya sírja található, aki Lourdes plébánosa volt a jelenések idejében. A magyarok által Lourdes-nak ajándékozott stációt is tartalmazó keresztút bejárása következik, egyik délután pedig részvétel a betegek körmenetén. Szabadprogram keretében lehetőség lesz felkeresni a várat, és merülni a forrás vizével megtöltött medencékben. Fakultatív vacsora, majd este 21:00 órától rózsafüzér és gyertyás körmenet a szentélynél.
 
5. nap: Avignon – Genova környéke
Reggeli után hazafelé indulunk. Útközben megtekintjük a „pápák városát”, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő Avignont. Szentmise, majd rövid szabadidő. Ezt követően továbbutazás. Érkezés az esti órákban a szálláshelyünkre, szobák elfoglalása, fakultatív vacsora.
 
6. nap: Genova környéke – Budapest
Reggeli után hazautazás rövid pihenőkkel Budapestre, várható érkezés a késő éjjeli/hajnali órákban.
Térkép: Térkép
Ezt az utat azoknak javasoljuk, akik a lelki feltöltődés mellett kellő fizikai energiával rendelkeznek, hogy ezt a gyönyörű utat végigjárják. Tekintettel arra, hogy oda-visszaútban 2-2 ezer kilométert kell a buszban eltölteni, azoknak javasoljuk az utazás e formáját, akiknek egészségi állapota ezt lehetővé teszi.
 
A programváltoztatás jogát a programok sorrendiségét illetően fenntartjuk!
FONTOS: Az utazásukra vonatkozó jelenleg érvényes előírásokat (melyek indulásig változhatnak) az alábbi oldalak tartalmazzák:
MEGNÉZEM: Utazási tanácsok országonként .
MEGNÉZEM: Tájékoztató a magyar állampolgárok Magyarországra történő hazatérésének rendkívüli szabályairól a COVID-19 járvány miatt
 
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat MEGNÉZEM. és Facebook oldalunkat MEGNÉZEM!
 
A részvételi díjak 380 HUF/EUR árfolyamig érvényesek!
Részvételi díj: 209 900 Ft/fő, mely tartalmazza az utazást légkondicionált autóbusszal, magyar idegenvezetőt a teljes út során, lelkivezetést, 5 éjszakai szállást, 5 alkalommal reggelit, a fentiekben felsorolt valamennyi programon való részvételt.
A részvételi díj nem tartalmazza egyágyas felárat:, útlemondási biztosítást, a részvételi díj árának 5%-a, baleset-, betegség és poggyászbiztosítást EUB NÍVÓ kategóriában 80 éves korig: 2 940 Ft/fő (A jelenlegi díjszabás szerint.)
A részvételi díj nem tartalmazza, de az utazáson való részvétel feltétele: szervízdíj, belépők és egyéb járulékos költségek ára: cca. 30 EUR/fő.
Egyágyas felár: 70 000 Ft/fő
Utasbiztosítás: Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2 940 Ft/fő.Ha máskor, vagy más féltételekkel szeretne utazni, kérjen tőlünk ajánlatot!
Utazz itthon!
Belföldi ajánlatok
Köszöntjük névnapjukon
Apollónia nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Tanzánia
Bosznia Csehország
Franciaország Horvátország
Szentföld Lengyelország
Lettország Litvánia
Észtország Olaszország
Portugália Erdély
Délvidék Felvidék
Szlovénia Kárpátalja
Dominikai Köztársaság
Mádiatár
Prospektusok
Prospektus 2020
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 1,8 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
Énekesfüzet
Zarándokok énekesfüzete
szerkesztette: Pálmai Árpád
Letöltés (PDF, 967 kB)
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Utasbiztosítás
  Storno biztosítás
  Biztosítási feltételek
  Utasbiztosítás szórólap
  Utasbiztosítás téli szórólap
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Ön a 4911894. látogatónk.
ZARÁNDOKVONAT A PÁPA SZENTMISÉRE, CSÍKSOMLYÓ 2019

Köszönetemet szeretném kifejezni, hogy Veletek tarthattam a pápalátogatás egyszeri, különleges és lélekemelő ünnepére Csíksomlyóra. Ti már azóta túl vagytok az éves búcsújáráson is, nekem viszont még ez az első utazás emléke él a szívemben. Először vehettem részt a Misszió Tours szervezésében és a Te támogatásoddal ilyen nagyszabású zarándoklaton és nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket. A misszió, amelyet végeztek, olyan sok munkával jár, hogy azt egy egyszerű résztvevő nem igazán tudja felbecsülni. Nagy szeretettel gratulálok... Tovább...

PG

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -