Mentés a kedvencek közé! Kövessen minket a Facebook-on!
ZarándokvonatokZarándoklatokEgynapos utakKörutazásokBelföldi ajánlatok

Igényes kikapcsolódás

Hertelendy Kastély Exclusive *****
Helyszín: Kutas-Kozmapuszta
Jellenzői: A Hertelendy Kastély a luxust és az exkluzivitást kínálja mindazoknak, akik keresik és élvezik az élet apró örömeit. Legyen akár természetkedvelő, gourmand, a romantika szerelmese, vadász, lovas, golfozó vagy pilóta, nálunk Ön is otthonra talál. A Hertelendy Kastély Exclusive szállása 60 hektáros, gyönyörűen parkosított erdőkkel és kertekkel rendelkező történelmi kastély a Balatontól 50 km-re.
Szolgáltatások: A wifi valamennyi szobában ingyenes. A wellness-létesítmények között különböző masszázskezelések, fűtött úszómedence és Kelo szauna is szerepel. A Hertelendy Spa & Wellness saját 55 °C-os hőforrással rendelkezik. Az ínyenc ételeket finom magyar és nemzetközi borok széles választéka kíséri., a gyümölcsök és zöldségek a szálloda saját kertjében teremnek.
A lovaglás kedvelői exkluzív körülmények között szállásolhatják el saját lovukat, a környék pedig kiválóan alkalmas lovagláshoz. A kezdőket lovas oktatók és nyugodt lovak segítik.
Szobák: A Hertelendy Kastély 14 szobája Magyarországon elsőként nyerte el az 5* superior minősítést.Ez a minősítés a Kastély vendégeinek garantálja, hogy nemzetközi összehasonlításban is a legmagasabb minőségű szolgáltatásokra számíthat. Ennek szellemében a Kastély mind a 14 lakosztályának és szobájának vendége személyes és előzékeny kiszolgálást élvezhet. A kastély igazi luxus rejtekhely, ahol távol a városi nyüzsgéstől, csendes, elegáns környezetben kapcsolódhat ki.
A kastély valamennyi szobája és lakosztálya kifinomult eleganciát tükröz. A felújítás során megtartották a múlt század építészeti stílusának elemeit, míg a helyiségek berendezését illetően a legmagasabb igények kielégítésére is gondoltak, a szobákban, légkondícionáló, LCD tv és DVD lejátszó, vezetékes és wireless internet szolgálja a vendégek kényelmét. A minibárban térítés nélkül fogyasztható frissítőket találnak.
A művészi igényesség az összes lakosztályban és szobában megmutatkozik a márvány mosdótól kezdve a nemesfából készült bútorokon és a meleget adó cserépkályhától át egészen a legfinomabb szőnyegekig és ágyneműig. A Kastély maga a tökéletes dunántúli luxus-búvóhely a világ elől.
Ellátás: a'la carte
Summer Dream
A szálloda minden ajánlatnál fenntartja az árváltozás és csomagajánlatok időpontjának változási jogát.
Belföldi ajánlatok
Hotel Karos Spa 4* superior
Köszöntjük névnapjukon
Dalma, Izabella nevű látogatóinkat!
Úticélok
Ausztria Bosznia
Csehország Franciaország
Horvátország Szentföld
Lengyelország Lettország
Litvánia Észtország
Olaszország Portugália
Erdély Délvidék
Felvidék Szlovénia
Kárpátalja
Mádiatár
Prospektusok
Prospektus 2020
Zarándokvonatok, Zarándoklatok és Körutazások
Letöltés (PDF, 1,8 MB)

Régebbi prospektusok

Prospektus rendelés...
Ajánljuk
Bethlen Gábor Kollégium
Keresztszülő-program
Magyar Pálos Rend
Rákóczi Szövetség
SárgaHáz, Szigetszentmiklós
Verbita Rend
  Utazási szerződés
  Részletes adatvédelmi tájékoztató
  Rövidített adatvédelmi tájékoztató
  Médiapartnereink
  Hasznos linkek
  Sütés-főzés
  Humor
  Impresszum
Kövessen minket a Facebook-on!
Ön a 3910727. látogatónk.
Kárpátalja kincsei, Magyar emlékek útján 2017

Meghatódva álltam 68 évesen az emlékhelyen.

© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  zarandokvonat.hu  -